ЧЕЛСИ ЛИКУВА - ПОСРЕЩНАХА ОФИЦИАЛНО "НОВИЯ-СТАР" ФРАНКИ ЛАМПАРД

Автор: 5 GmediA 11:36, 6 юли 2019
Източник: БГНЕС

Франк Лампард официално се завърна в Челси. 5 години, след като напусна клуба като футболист, той вече е мениджър на лондончани. Официалният сайт на „сините” обяви новината със съобщение, в което пише, че един от най-големите играчи в историята на клуба, се е завърнал на „Стамфорд бридж”. Франк Лампард е подписал договор за 3 години. Вчера 41-годишният Франк Лампард проведе първата си пресконференция като мениджър на Челси.

„Наясно съм с какво огромно нещо се захващам. Играл съм тук достатъчно дълго и напрежението беше сериозно. Клуб като Челси има големи очаквания и стандарти, които трябва да се поддържат година след година. Реалист съм и разбирам какво иска клубът от мен. Точно това ще се опитам да направя”, коментира англичанинът.

"Изцяло вярвам в себе си. Обичам този клуб и искам да направя всичко възможно за Челси”, заяви новият старши треньор на лондонския гранд.

Франк Лампард далеч не попада в графата „скъп треньор”. Това става ясно от публикациите в английската преса. Той ще прибира по 5,5 милиона паунда на сезон, но това далеч не е висока заплата. За три години, при изпълнение на договора си, той ще прибере 16,5 милиона паунда.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%