КМЕТЪТ НА СТАРА ЗАГОРА ЖИВКО ТОДОРОВ ПОЛУЧИ ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА ФЕНОВЕТЕ НА “БЕРОЕ” СРЕЩУ ИНТРИГАНТИТЕ

Автор: 5 GmediA 18:05, 21 януари 2024
Източник: Фейсбук

Живко Тодоров, който започна четвъртия си мандат като кмет на Стара Загора с убедителна победа още на първия тур на местния вот, отговори във Фейсбук на заяждания с общината за грижите към футболния клуб “Берое”.

Живко Тодоров: “Същите хора, които преди говореха “Общината не трябва да има никаква намеса във футбола”, сега говорят “Къде е Общината?”. Ще ви кажа къде е. Община Стара Загора издържа персонала на терените, а от този месец поема и поддръжката на терените, след като ми докладваха, че такава не се прави от месеци! Всички спортни клубове ползват абсолютно безвъзмездно база и консумативи. Що се отнася до акциите на “Берое”- след като ТЕЦ 2 се отказа от собствеността си, нямаше никой, който да иска да поеме отбора. Тогава част от феновете се събраха и се заеха с тежката задача “Берое” да оцелее! Те поеха акциите, не Общината! След този тежък период за клуба много бяха недоволни, че “Берое” се бори да не изпадне. Нормално, за да бъдеш нагоре в таблицата трябва голям бюджет, а това означава голям спонсор. Такъв няма и до ден днешен. Представител на столичния фенклуб на “Берое” докара сегашния собственик в Стара Загора. Акциите бяха прехвърлени безвъзмездно, като клубът беше без задължения, освен някакви дребни текущи. Аз се надявам, че финансовите проблеми, за които се говори в отбора, ще бъдат решени и пожелавам успех на “Берое”. Накрая ще кажа, че един отбор зависи от това колко фенове има на стадиона. Ако на всеки мач стадионът беше пълен, финансови проблеми нямаше да има. В Германия и Англия дори в трета лига стадионите са пълни.

Само Берое!”

Кметът получи безрезервната подкрепа на фенове и граждани на Стара Загора:

Стоян Кадънков: Кмете, тези които сега реват, ходят ли на стадиона!?

Купуват ли билет, или абонаментна карта, или минават по вторият начин?

Само Берое!

Роман Алексеев Желев: Разумните хора виждат това , което сте изградили и продължавате да градите в Стара Загора и за това ви подкрепят. Тези хейтъри и платени драскачи нямат какво друго да напишат .

Иван Янакиев: Ние феновете благодарим за огромната помощ за Берое във ваше лице има истински спасител на отбора години наред през всеки ваш мандат.Респект само и огромна благодарност мога изкажа,че отново Вие спасявате ДЮШ Берое и терените на стадиона и клубната база.Вашите думи трябва да бъдат сигнал за всеки истински фен да бъде на стадиона и да си подкрепя отбора,а не да се изявява в социалните мрежи ,като съдник на тоя и ли оня.Берое има нужда всички нас на стадиона и любовта и загрижеността за отбора се изразява в това да си купиш сезонна карта,билет,фен артикул или дори бутилка вода или бира ,каквито имаше с емблемата на клуба. Сякаш отшумяха безвъзвратно думите ,,Един град,един отбор”.

Антон Димов: Не се ядосвай. Българинът ще бъде вечно недоволен, не очаквай признание. Прави каквото смяташ за редно, за да си в мир със себе си, а благодарността - малцина познават тази думичка. И казвам всичко това с тъга.

Светослав Миневски: Дано някой от вечномрънкащите фенове прочете истината за ПФК" Берое", казана от Zhivko Todorov, а не поръчаните от уж спасители на Берое статии на несериозната журналистика. Ако я нямаше Общината-нямаше да има никакъв спорт и култура, защото едва ли някой от хулещите знае какъв разход на бюджета е поддръжката или реновацията на спортно или културно съоръжение, което всеки клуб, дори и не за високо спортно майсторство ползва безвъзмездно. И повярвайте, че г-н Тодоров Ви казва истината за клуба 1:1.А един спортен клуб зависи най-вече от подкрепата на феновете си.

Димитър Киров: От началото на първия мандат още, Живко Тодоров подкрепя всячески Берое 💚🤍💚 Какви ли не "спонсори" се извъртяха, хора, на които задължението им бе именно това - да подпомагат отбора, но въпреки това Живко си остана най-големият радетел на футбола в града 💚 Ако не беше кметът, сега Берое нямаше да съществува, или щеше да линее посредствено в най-долните дивизии.

Да подкрепим отбора - да пълним стадиона всеки мач! Светът е Берое! 💚🤍💚

Иван Пламенов Захариев: Стадиона няма да се напълни докато "обикновенния" фен минава през 100 полицая и му взимат дори капачката от водата , а ултрасите влизат от задния вход до козирката с бомбички и факли . Футбола е социален спорт , но и там вече има наши и ваши .

Не казвам че вие носите вина за това , а че има много неща който трябва да се променят за да се пълни стадиона , включително това да има млади момчета от града .

Алекс Стефанов: Пълна подкрепа !

С теб сме, кмете !

Емблема като Берое не заслужава подобна съдба ⚽️

Емил Иванов: Благодарим за подкрепата във всеки  един момент!

Динко Славов: Поткрепяме Ви, и сме с Вас

Само Берое!

Жулиен Йорданов: Самата истина!

Иван Иванов: Браво на Живко Тодоров!

Кирил Гинов: Много ги разглезихте с картите от теца,всички ходеха на аванта и се пишеха големи фенове,а сега много им се вижда,и по Хубчев плюха и по кой ли не,сега даже и за сеир не идват,за нищо не сме!

Станчо Станев: Кажи им го кмете ,на някой им пресъхна изворчето и сега лаят по фейса.

Георги Георгиев: Минавам да напиша ,че само първите 5 най-богати старозагорци са с общо състояние от над 1 милиард лева! Не са длъжни да дават, но просто го отбелязвам. Защото Домусчиев може да е всякакъв, но показа на всички как един бизнесмен може да превърне само за няколко години едно обикновено и неизвестно отборче в изключително успешен бизнес проект!

Николай Пенев: Човече защо продължаваш да обръщаш внимание на хейтърите... Виждаш , че няма угодия ... , продължавайте да правите каквото трябва , да говорят каквото искат ... Поредните спечелени избори са доказателство за начина на работа на общината.

Тагнато в: Живко Тодоров

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 1

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
1 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%