МАЙКАТА, КОЯТО БЕШЕ ЗАЛЯТА СЪС ЗАПАЛИТЕЛНА ТЕЧНОСТ: СТРАХУВАМ СЕ МНОГО ДА НЕ ГО ПУСНАТ НА СВОБОДА, ЗАЩОТО ЩЕ ГО НАПРАВИ ПАК

Автор: 5 GmediA 10:37, 12 февруари 2024

Районният съд в Сливен се очаква днес да реши днес дали да остави в ареста 36-годишния мъж, който в петък миналата седмица заля със запалителна течност бившата си приятелка и 2-годишното им дете. Искането за постоянен арест е внесено от Районната прокуратура.

Мъжът беше задържан докато заливал 2-годишното си дете и майка му със запалителна течност и се заканвал да ги запали. Той е направил това, въпреки ограничителната заповед, която му е издадена спрямо тях, като ги е причакал пред яслата на детето.

"Той през цялото време се заканваше, че ще ни запали, че ще ни изгори живи - той така или иначе щял да влиза в затвора и щял да ни излежи. Според мен го е направил под влияние на наркотични вещества и има някакъв психичен проблем. Това здравомислещ човек няма да го направи. В момента ми е притеснено и се страхувам много дали той няма да бъде пуснат и да бъде на свобода, защото ще го направи отново - дори може да се стигне до фатален край", разказа пред БНТ пострадалата жена.

Срещу мъжа са повдигнати две обвинения - за нарушаване на съдебна заповед за доближаване до бившата му приятелка и за подготовка на двойно убийство. От вчера той е с мярка за задържане от 72 часа.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%