ПСЖ БЕСНИ: НЕЙМАР НЕ СЕ ЯВИ НА ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА

Автор: 5 GmediA 10:48, 9 юли 2019

"ПСЖ съобщава, че футболистът Неймар не бе на уговореното място и време за първа тренировка. Това се случва без уведомяване и разрешение от клуба. ПСЖ е изключително разочарован от ситуацията", се казва в официално съобщение от клуба. Ръководството на отбора ще вземе мерки срещу Неймар, който не се яви за първата тренировка в Париж след ваканцията му. Бразилецът все още се води контузен, но трябваше да е във френската столица в понеделник следобед, за да мине задължителни прегледи на старта на предсезонната подготовка.

В същото време тази сутрин спортният директор Леонардо, сънародник, но и чест критик на поведението на Неймар, заявява в интервю за в. "Льо Паризиен":

"Неймар може да напусне Париж. Разбира се, за това трябва да има оферти. Към момента чуваме само за интерес. От друга страна ръководството взе решение, че ще разчита само на футболисти, които искат да са тук и да играят за ПСЖ."

Бащата на Неймар – Неймар-старши изобщо не се трогна от крайната позиция, която Пари Сен Жермен публикува във връзка неявяването на нападателя навреме за началото на лятната подготовка. Родителят, който се явява и агент на най-скъпия футболист в историята, оправда отсъствието с ангажиментите на неговия син във връзка с благотворителни каузи. "Неймар работи с благотворителните мисии, които подкрепяме, а това нямаше как да бъде променено. Той ще се върне обратно на 15 юли.”

ПСЖ уведоми публично феновете си, че не е давало разрешение на 27-годишния Неймар, да удължава ваканцията си и обеща да предприеме „необходимите мерки” срещу неговото поведение. „В понеделник, 8 юли, Неймар да Силва Сантос Жуниор трябваше да се завърне и да започне занимания с първия тим на Пари Сен Жермен. Той  обаче не присъстваше, а отсъствието му е без резрашение. Ние съжаляваме за тази ситуация, но ще вземем необходимите мерки“ се казва в официалното съобщение.

 Разбира се, в центъра стоят все по-настоятелните информации, че острието има намерение да се завърне в Барселона, откъдето си тръгна срещу рекордните 222 милиона евро само 2 години по-рано. 

Последни новини

Общо гласували: 4

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
4 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%