АТАНАС ЛАЗАРОВ БЕШЕ ОТЛИЧЕН С ПРИЗА "PR НА ГОДИНАТА"

Автор: 5 GmediA 16:54, 29 март 2024

PR-ът на звездите Атанас Лазаров бе сред отличените на юбилейните 30-и награди за мода, шоу и бизнес, организирани от дизайнера Красимир Недялков. Атанас Лазаров, който е от Пиринския край, успя да изгради зашеметяваща кариера. Затова не е и никаква изненада, че вече няколко години именно той получава наградата „PR на годината“, а преди време бе отличен и за „PR на десетилетието“, пише "Струма.бг".

Атанас Лазаров наскоро успешно и смело стъпи и на музикалната сцена със своята сценична половинка Галя Георгиева и създадоха заедно „Дует с кауза”, за да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, борят се и за повече българска музика в националния ефир. 

Личности като Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и други се доверяват на Атанас Лазаров и вече близо 20 години той изпъква със собствен почерк и идеи, които реализира повече от успешно.

Освен с публичните комуникации, концерти и турнета, PR-ът Лазаров е автор и тв продуцент на екзотичното травел шоу „Дестинации”, чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип и нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света.

 

Тагнато в: Атанас Лазаров

Последни новини

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%