ЕВТИМ МИЛОШЕВ: ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯ КАТО МИНИСТЪР, Е ДА СЕ СРЕЩНА С ХОРАТА, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР 

Автор: 5 GmediA 16:27, 9 април 2024
Източник: Министерство на туризма

На церемония по встъпване в длъжност на 9 април 2024 г. министърът на туризма Евтим Милошев прие управлението в 103-то правителство на Република България от досегашния министър Зарица Динкова.

Министър Милошев пристигна в сградата на министерство на туризма на ул. „Съборна“ 1 заедно със своя предшественик, след като преди това двамата присъстваха на предаването на властта между кабинета „Денков-Габриел“ и служебния кабинет „Главчев“ в Министерския съвет.

Двамата обсъдиха водещите приоритети и проекти, които са ключови за сектора.

Евтим Милошев е седмият министър на туризма на Република България.

„Вярвам в екипната работа и ще продължим с добрите практики. Трябва да свършим много, за кратък период от време. Успехът минава през консолидация и разбирателство. Първото нещо, което ще предприема е да се срещна с хората, които представляват туристическия сектор, за да работим пълноценно“, подчерта министър Евтим Милошев.

Бившият министър на туризма Зарица Динкова, благодари на екипа си и пожела успех на новия министър. „Министерството на туризма, през всичките три тримесечия на този кабинет, държеше първенство по административно управление и изпълнение на управленската програма. През последните месеци успяхме да поставим това министерство на съвсем друго ниво и аз имам уверението на министър Милошев, че работата ще продължи по същия начин“, каза Зарица Динкова.

Тагнато в: Евтим Милошев

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%