ВИДЕО ОТ ОБЩИНАТА НА ПЕРНИК ОБИКОЛИ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРНЕТ

Автор: 5 GmediA 16:39, 18 април 2024

Перник е отдавна спряган за града с вицовете за винкели, земетресения и груби маниери. Но едно видео, подкрепено от община Перник, успя да разбие всички предразсъдъци и да обиколи целия интернет за една вечер с над 1000 споделяния за първите 5 часа.

Без никаква свян или комплекси, видеото започва с това, че Перник е градът, за който се разказват най-много вицове. Но после бързо връща топката в другото поле, казвайки, че въпреки това, перничани са най-гордите граждани на България.

А може би следващата част е тази, която наистина превърна видеото в хит за една вечер, защото невероятните кадри и описанията на гласът зад кадър, ни показват един Перник, който не познаваме досега. Перник без агресия, без винкели и клишета – Перник, в който 20% от цялото население на града участват в обща фейсбук група, в която споделят красиви снимки от града си. Вие знаехте ли това?

Изгледайте цялото видео и разберете как с гениална кампания и едно кратко видео, Перник преобърна представите да себе си на цяла България.

Видео

Тагнато в: Община Перник

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%