СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ТОВА Е “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“: РУГАТНИ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИ, ПРИДРУЖЕНИ С РИТНИЦИ!

Автор: 5 GmediA 17:03, 11 май 2024
Източник: скрийншот

Тази вечер (петък, 10 май), към 18:30 часа,  Лена Бориславова ме спаси от тежка травма. Да, да, хванах се за нея, инстинктивно, иначе щях да полетя с лице към плочките на площада пред Народния театър и да си разбия главата. Двама мъже и една жена, на видима възраст около 65-70 години, се хвърлиха брутално срещу мене и оператора на ПИК тв Драгомир Стоянов, бутаха ме и ме обиждаха, някакъв изкрещя: “Сега ще те приключа!”

Това е “Продължаваме промяната”, хора: ругатни срещу журналисти, придружени с ритници!

Разтреперена съм от шока и куцам с десния крак, по който ме изрита почитател на тези, които искат “да променят живота към по-добро” и да трасират “пътя към Европа” на България.

Защо Лена, която Кирил нарече “най-смелата жена в българската политика”,  бягаше от мене: защото я попитах за пълномощното за “Корал” - един скандал, започнал от Биволъ и разтресъл всички нормални хора в България.

Днес следовниците на Кирил и компания ме изритаха по краката, утре навярно ще се опитат да ми счупят главата. Защо? Защото си върша работата.

Едно време драскачите на Иво Прокопиев вдигаха вой до небесата за един лош поглед на някого от ГЕРБ, мен ме ритаха пред погледа на Надежда Йорданова и Стефан Тафров - красивите лица на Позора в българската политика. Евалла!

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%