БИВША ЛЮБОВНИЦА НА РУДИ ГЕЛА ЗАГУБИ ДЕЛОТО ЗА ОБИДА СРЕЩУ СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА, ОСЪДЕНА Е ДА ЗАПЛАТИ 1500 ЛЕВА НА ТОП-ЖУРНАЛИСТКАТА

Автор: 5 GmediA 08:54, 12 май 2024

Бившата любовница на Руди Гела загуби делото срещу Соня Колтуклиева и беше осъдена да й заплати 1500 лева. През зимата на 2022 година, врачанката Ралица Младенова, заведе иск срещу топ-журналистката, защото била видяла във Фейсбук пост, в който е определена като психоложка, която се държи като неуспяла фолкаджийка. Интернет пространството е изпълнено със снимки на Ралица Младенова в предизвикателни пози и оскъдно облекло.

През декември 2022 година, съдия Боряна Петрова от СРС, издаде разпореждане за блокиране на банковите сметки на Соня Колтуклиева, заради иска от 5000 лева, докато тя беше в Париж със съпруга си.

Ралица Младенова е стара мома на 39 години, тя стана публично известна като шпионка на бившия спортен министър Радостин Василев в неуспешния му опит да затвори спортния комплекс “Диана” на бизнесмена Александър Сталийски. Тя беше изиграна от серийния политически ренегат, който я заряза и се ожени за своя подчинена от Българския спортен тотализатор.

Адвокатка на Ралица Младенова беше Елена Фичерова, активистка в създаването на първата политическа партия на Васил Божков-Черепа, който е обвиняем по 3 дела: за пране на пари, за трафик на културни ценности, за изнасилване и за подбудителство към убийство. Юристката, уволнена от КПКОНПИ, беше за кратко време началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков, замесен в огромния скандал с контрабандата в митниците, довел до ареста на неговите приближени Марин и Стефан Димитрови.

Делото беше спечелено от известната адвокатка Екатерина Димитрова, двукратна носителка на националната награда за правосъдие “Темида - цената на истината”. Тя, заедно с адвокат Николай Хаджигенов, спечели заведеното от мен дело за клевета срещу Маргарита Михнева, която, в началото на годината, беше прибрана в психиатрията и до днес се намира в хоспис за лечение на психиатрични заболявания.

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%