ТАЛАНТЛИВАТА БЪЛГАРСКА ФОТОГРАФКА ДИАНА ПАВЛОВА ПОДРЕДИ В ЛОНДОН УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА НА ДЕТСКИ ФОТОГРАФИИ ПОД НАДСЛОВ “THERE IS NO OTHER”

Автор: 5 GmediA 13:20, 12 май 2024
Източник: Личен архив

Своята първа изложба в Лондон представи талантливата фотографка с успешна кариера в Лондон Диана Павлова. Чрез портретите на над 40 деца от 32 страни,  авторката отправя детските послания за човечност, красота и хармония в отношенията ни, живота ни и действията ни. Чистотата в детските очи- усмихнати, тъжни или замислени, ни приземява и ни кара да се замислим за неща, които подминаваме, забързани в надпреварата с времето.

Изложбената зала в престижния лондонски квартал “Мейфеър” събра почитатели на фотографското изкуство и приятели, които не само споделиха емоцията да се върнат в своето детство, да се почувстват отново мечтатели, но и запечатаха частица от тази емоция в плик. Защото това беше не просто изложба, а изживяване, съпреживяване на най-прекрасните години от живота ни.

„ Исках да докосна сърцата на нас, порасналите, чрез прекрасните детски образи. Исках да спрем за малко и да се замислим за къде сме тръгнали и какво правим, какъв свят искаме да оставим на децата си. Изложбата се казва „There is no other“ или не сме различни, всички сме еднакви, обичаме еднакво, радваме се, боли ни еднакво, независимо къде живеем.“- споделя Диана ексклузивно за 5Gmedia.

„Докато учим децата за нещата в живота, те ни учат за какво е животът.“ или „ Тайната на гениалността се крие в това да запазиш детското в себе си през целия си живот“- струва си да спрем, да се замислим, нали?

Изложбата е подредена дни преди 1 юни, международния ден на детето, а средствата от билети и дарения ще  бъдат предоставени за благотворителни цели на Tommi’s, организация за борба за намаляване на смъртността при бебетата и загубата им по време на бременност.

Диана Павлова се занимава с фотография от 7 години като специализира  бебешка и детска фотография. Сред клиентите й са членове на кралски семейства, футболни звезди, представители на модния подиум, инфлуенсъри в Обединеното кралство.

Тагнато в: фотоизложба

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%