СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КИРИЛ ПЕТКОВ ПРОДЪЛЖАВА С ЦИНИЧНИТЕ ОПИТИ ДА СИ ПРАВИ ПИАР НА ГЪРБА НА СЕМЕЙСТВОТО, КОЕТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОЛЕЗНЕНО ПОСТРАДА В ЧЕТВЪРТЪК, ПРИ КАТАСТРОФАТА КРАЙ АКСАКОВО

Автор: 5 GmediA 11:16, 19 май 2024

Кирил Петков продължава с циничните опити да си прави пиар на гърба на семейството, което изключително болезнено пострада в четвъртък, при катастрофата край Аксаково.

Никой не е толкова брутален, че да си послужи с трагедията за собствената си Игра - не може така! Очевидно - може. За безсрамните.

Във Фейсбук, “охраняемото лице” от катастрофата с “цивилната кола”, пише загрижени статуси за състоянието на Красимира, съпругата на убития Христо, която още е на командно дишане, с изваден далак и опериран крак (както се съобщава в някои медии). Кирил я нарича “съпругата в инцидента” - безсмислено определение за вдовицата на загиналия баща на две деца и дядо на две внучета. 

От ген.Венцислав Мутафчийски знам, защото съм му се обаждала да питам за публично известни пациенти, че не се дава информация за състоянието и диагнозата им - това е забранено от закона.

Откъде-накъде някой информира Кирил за състоянието на Красимира?! Кой лекар от варненската болница нарушава закона? Защо се подчиняват на този, който не е никакъв на тежко пострадалата жена? Защо захранват неговото лицемерие и абсолютна мерзост да се възползва от трагедията на една българска фамилия?! Нямат право на това.

Кирил Петков е свидетел - не се знае дали не е потенциален обвиняем за неизвестни нам действия в катастрофата, която още се разследва.

НСО постъпи подло като разпространи версия, уличаваща във вина загиналия шофьор от Аксаково - версия, която беше използвана от “Продължаваме промяната” и тиражирана от услужливи медии,  които не разясниха, че излиза от заинтересована страна.

В петък, в ефира на ПИК тв, разговарях с подп.Василев от военно-окръжна прокуратура в Сливен, той обясни, че разследването ще приключи не по-рано от два месеца и когато са готови, прокурорите ще съобщят достоверните обстоятелства по катастрофата.

Дотогава - всичко е само предположения, версии, спекулации… затова медиите трябва да посочват източниците, за да е наясно аудиторията чии са твърденията и колко компетентни могат да бъдат те, евентуално, както и дали не са в конфликт на интереси.

Принуден от публикация в ПИК, след въпрос, зададен му от редакцията - дали е истина, Кирил Петков призна за катастрофа в София, ведро неглижирайки случая, макар да се вижда от снимките, че не е било незначително докосване на колите.

… Вчера, с екипа на ПИК бяхме по работа в Пловдив; в центъра на града, на площада до общината, наредени шатри: ВМРО, ГЕРБ, БСП, ППДБ, ИТН… пред палатката на Кирчовците - не се спираше никой през този час, в който ние снимахме. Днес излезе поредното социологическо проучване, показващо падежа на “Промяната” - от второ към четвърто място. Логично е … заради арогантността и наглостта.

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%