ХАДЖИГЕНОВ И БАБИКЯН: ГЛЕДАЙТЕ НА НАС КАТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРЪН В ЗАДНИКА НА КОРУПЦИОННОТО МНОЖЕСТВО В ПАРЛАМЕНТА. ТОЧНО ТОВА ЩЕ БЪДЕМ.

Автор: 5 GmediA 18:29, 6 юни 2024

„Гледайте на нас като на политически трън в задника на корупционното множество в парламента. Точно това ще бъдем.

Това бяхме, това ще бъдем. Винаги е било така.

Това е още една причина да отидем там.

Ние сме го правили в двата кратки парламента, сега вероятно ще го направим за трети път."

Това беше посланието, което отправи в студиото на Actualno.com водачът на евролистата на ПП „Ние идваме“ адвокат Николай Хаджигенов.

"Носим това, което беше на площада, защото има нужда да има нужда някой да се изправи срещу корупцията, а не просто думички и не просто да си сложи нещо в джоба", категоричен беше Хаджигенов в началото на разговора и допълни: "Носим същата тази енергия, същия този бяс, който събори Борисов и Пеевски", допълни Хаджигенов.

На въпрос каква позиция ще заемат в 50-ото Народно събрание, двамата отговориха, че опозицията също е форма на управление и това е нещото, което следват. "Щом не си първи - оставаш в опозиция", заяви от своя страна Арман Бабикян.

"Критериите и параметрите на Зелената сделка се уточняват на определени периоди, защото това е политика, която сега става валидна. Но ето виждате, Китай не спазва Зелената сделка. Съединените щати също.

А някак, си, Гълфстрийм няма граници, въздухът също.

И някак, си, Европа е оставена в едно много неблагоприятно положение от индустриална гледна точка.

В този смисъл, глобалният подход на Европа, за да се включат другите големи икономики, е важен. От друга страна, може би, не критериите, защото те са позитивни определено, а скоростта за навлизане на Зелената сделка трябва да се преосмисли, за да бъдем адекватни.

Защото ние не сме сами на тази планета и това трябва да ни направи икономически адекватни".

По думите на Арман Бабикян в "Ние идваме" са събрани достатъчно ярки, добре изградени професионални фигури. "Те са с 20-години по-млади от нас, това е следващото поколение. Тези хора сами застанаха до нас, ние сме ги издирвали, при нас не е партиен секретарият, който те включва в устава, преследва те с пръчката и внимава да не вземеш да кажеш грешна дума. При нас няма такова нещо", добави той и заяви категорично: "Половината ни водачи на листи са безпартийни."

НИЕ ИДВАМЕ е с номер 21 в интегралните бюлетини в изборите за български представители в европейския парламент и 50-то Народно събрание.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Видео

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%