СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ПОКАНИ НА ДЕБАТ НИКОЛА МАРКОВ И ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, ПОЛКОВНИКА ОТКАЗА

Автор: 5 GmediA 12:58, 6 юли 2024
Източник: "Величие"

С нестихващата буря от обрати партия „Величие“ неизменно е във фокуса на общественото внимание в седмиците след неочакваното им влизане в парламента. Раздорът е очевиден и неоспорим, но водещите фигури в разпадащата се организация спорят единствено задочно през медиите. Соня Колтуклиева предложи да им даде възможност очи в очи да изчистят позициите си и веднъж за винаги всички да разберат цялата истина за величествените скандали.

Ето какво написа самата тя за опитите за реализация на тази идея:

Вчера, в 17:52 часа, изпратих на Николай Марков и Ивелин Михайлов следния смс:

Здравей, г-н Марков,

Здравей, г-н Михайлов,

Каня ви и двамата в студиото на ПИК телевизия - в един културен и откровен разговор - да изясните противоречията си, да разкажете важните моменти във вашите отношения в присъствието и на двамата. Това, според мене, е мъжкарското поведение. Сигурна съм, че нито ти, Николай, нито ти, Ивелине, бихте се притеснили от такава дискусия “очи в очи”.

Предлагам да сторим това още в понеделник или във вторник.

Очаквам с нетърпение вашите отговори.

Поздрави,

Соня Колтуклиева

Днес в 10:08 часа позвъних на Николай Марков, не ми вдигна.

В 10:09 час позвъних на Ивелин Михайлов, той ми вдигна, съгласи се на дебат с Николай Марков в студиото на ПИК тв, предложи това да стане в сряда. Разбрахме се да му звънна, след като разговарям с Николай Марков, за да уточним деня и часа.

В 10:22 часа изпратих смс на Николай Марков: Здравей, г-н Марков. Ивелин Михайлов се съгласи на дебат с тебе в студиото на ПИК тв. Очаквам твоя отговор.

Приятен ден ти желая!

В 11:03 часа получих смс от Николай Марков: Уважаема госпожо Колтуклиева,

В цивилизования и демократичен свят съществуват добри журналистически практики и стандарти при които дебатите се водят между политици.  Не се е провеждал дебат между политик, доскоро председател на парламентарна група в национален Парламент и обикновен избирател. Как си представяте дебат между уважаемият господин Пеевски и жител на село Муртинци? А защо не и дебат между уважаемият господин Борисов и неговия избирател Мунчо от село Горно Уйно? Или дебат между Байдън и някой борсов измамник от Уолстрийт? Живеем в европейска и демократична страна, а не в балкански лаладжийски курник за психопати и социопати. Впрочем, вече не си спомням кой, но съм сигурен, че вие не бихте толерирани сексистки декларации на индивиди, които заявяват публично, че искат да спят с 365 жени в годината, по една за всеки ден! Това е сексизъм от такава величина и обида за всяка жена в България и света, която сигурен съм, че осъзнавате като жена.

Госпожо Колтуклиева,

има граници в обществените отношения, които сме длъжни да устояваме. И като медии и като личности! В противен случай ще станем жертва на агресивната посредственост, която е готова да гази с мръсните си крака всеки и всичко.  До смърт! Моята лична и политическа воля е да не допусна това да се случи!

Тагнато в: "Величие"

Последни новини

Общо гласували: 14

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
7 гласували / 50%
На планина
4 гласували / 28.57%
На българското Черноморие
3 гласували / 21.43%