EASY JET ПОИСКА ОТ ПЪТНИК ДА СВАЛИ СНИМКА НА СЕДАЛКА БЕЗ ОБЛЕГАЛКА В ЕДИН ОТ ТЕХНИТЕ САМОЛЕТИ

Автор: 5 GmediA 18:07, 6 август 2019

Снимки, споделени в социалните медии, показаха, че една жена седи на ръба на стола, докато всички останали заемат местата си в самолета.

Заглавието придружаващо снимката гласи: EasyJet бие Ryanair, предлагайки места без облегалка. Отбелязани са Международна асоциация за въздушен транспорт и Европейска агенция за авиационна безопасност  с въпроса: „Как може да ес допусне това?“ В поста се уточнява, че полетът е от Лутън до Женева.

Пътникът, който сподели снимката, каза пред Sun Online Travel, че неговата партньорка е летяла от Лондон Лутън до Женева с полет EXY98HD, когато забеляза опасните седалки в самолета  Airbus A319-111. Той споделя, че „Стюардесата помоли [жената] да остане там, докато полетът не бъде изцяло качен.“

След като публикува изображението в Twitter, easyJet го помоли да премахне снимката.Това е станало в публичен пост в Туитър, който разгневи аудиторията.

В отговора се казва : „Здравейте Матю, благодаря, че ни обърна внимание, преди да разгледаме това, бих ли могъл да Ви помоля да премахнете снимката и след това да ни изпратите повече информация относно това, за да можем най-добре да ви помогнем.“

Потребителят на Twitter обаче отказа, туитвайки: „Абсолютно не“.

Последни новини

Общо гласували: 25

Анкета

ЩЕ СЪОБРАЗИТЕ ЛИ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА С ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ?
Да, задължително ще гласувам
22 гласували / 88%
Категорично не, вече имам планове?
2 гласували / 8%
Все още не знам
1 гласували / 4%