В ИСПАНИЯ БЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ СА “КРАЛИЦИ” И “СВЕТОВНО БОГАТСТВО”

Автор: 5 GmediA 13:25, 10 август 2019
Източник: БГНЕС

Българският ансамбъл по художествената гимнастика е на особена почит в Испания селд представянето си на 5 обръча на Европейското първенство в Гуадалахара. Нашите момичета се превърнаха в лубимки на публиката. Местните фенове бурно демонстрираха любовта си към българките, които биваха посрещани на килима с почти същите бурни аплодисменти, като представителките на домакините.

Момичетата водени от треньора Весела Димитрова получиха изключително висока оценка за изпълнението си, а испанските журналисти, които коментираха състезанието не спестиха комплиментите си.

А като потвърждение на прекрасното изпълнение на нашите момичета, популярната бивша испанска гимнастичка Алмудена Сид направи любопитно изказване в Туитър по адрес на българския ансамбъл.

Единствената грация, участвала на четири Олимпийски игри /Атланта`1996, Сидни`2000, Атина`2004 и Пекин`2008/, се възхити от момичетата на Весела Димитрова и написа: "Българският ансамбъл по художествена гимнастика трябва да бъде обявен за част от Световното наследство. Жестоки са!"

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%