ЗЛОВЕЩА СМЪРТ КРАЙ НЕГОВАН: РАЗСЛЕДВАНЕТО НА УБИЙСТВАТА ПРОДЪЛЖАВА

Автор: 5 GmediA 08:28, 19 август 2019
Източник: Снимка БГНЕС

Криминалисти продължават работата по случая с двете тела, открити до язовир между софийските села Чепинци и Негован. Предстои нов оглед на мястото. Периметърът е бил отцепен цяла нощ, съобщи Нова телевизия.

Освен това водолази ще обследват язовира. Предстоят и съдебно медицински експертизи и ще се проверяват профилите на безследно изчезналите хора, за да се види дали няма съвпадение с намерените тела.

Останките от човешки тела, убити и после рязани с особена жестокост, бяха открити в неделя. 

Убиецът е познавал добре жертвите, намерени край Негован и затова те не са обявени за издирване. Това е една от версиите, върху които работят от прокуратурата, каза пред бТВ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

„Със сигурност може да се каже, че трупът на една от жертвите е на жена. По отношение на другия труп – не можем да твърдим със сигурност, че е от мъжки пол. Продължават действията по разследването. Като разберем кои са жертвите на престъплението, по-лесно ще открием извършителя”, допълни Арнаудова.

Говорителят на главния прокурор каза още, че смъртта е причинена преди разчленяването – от огнестрелно оръжие. Това е потвърдено от криминалисти, които са окрили входно-изходни рани по черепите на двете жертви.

Очаква се експертиза, която да отговори на въпроса кога са извършени убийствата.

Общо гласували: 3

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
3 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%