СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПРИЕТ ПО СПЕШНОСТ В БУРГАСКА БОЛНИЦА

Автор: 5 GmediA 11:57, 20 август 2019

Известният български артист Стефан Данаилов е приет по спешност в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”.
Той е бил транспортиран с линейка от хотел в Приморско.

Снимка: бТВ


Данаилов е настанен в ортопедичното отделение със счупена тазобедрена кост.

Популярният актьор ще претърпи операция на тазобедрената става. Това съобщиха от лечебното заведение в морския град за БГНЕС.

От болницата допълниха, че пациентът ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ „Софиямед“, начело с най-добрия в областта на травматологията проф. Йотов, и ще се положат всички необходими медицински грижи.

Според хирурга-ортопед д-р Лъчезар Томов състоянието на Данаилов не е критично. „Днес сутринта, някъде около 10.30 ч. Стефан Данаилов беше приет в „Ортопедично отделение“ на Многопрофилната болница за активно лечение „Бургасмед“, със счупване на тазобедрената става. Няма нищо критично в състоянието, той е във стабилно състояние, предстои му оперативно лечение. Към момента се правят изследвания в тази насокаи ще се реши кога ще бъде проведено оперативното лечение“, допълни д-р Томов.

"Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки", това съобщи в социалната мрежа лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тагнато в: Стефан Данаилов

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%