ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ИСКА ДА СТАВА КМЕТИЦА НА СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 07:31, 5 септември 2019
Източник: Снимка БГНЕС

Десислава Иванчева ще се кандидатира за кмет на София, а Биляна Петрова - за кмет на район Младост. Новината съобщи самата Иванчев, чрез свой пост във Фейсбук:

"Мили приятели,

НЕпослушни българи,

🤝Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко, през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента.

🙏Ние, двете „НЕпослушни”, въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.

📌Имаме само няколко дни да съберем 2 500 подписа, за да се регистрираме в ЦИК. Още от днес 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:
👉1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
👉2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Продължаваме и следващите дни на същите локации, в същите часове, ако днес не успеете!

🎯За целта ще ни е нужна Вашата СПЕШНА подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име".

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%