СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ПРИЗОВА ПОЛИТИЦИТЕ ДА ПОИСКАТ СВАЛЯНЕ НА “ОНЕЗИ” СНИМКИ ОТ САЙТА ПИК

Автор: Соня Колтуклиева 11:51, 10 септември 2019

Призовавам всички политици да поискат “онези” снимки да бъдат свалени от сайта ПИК - да го направят в публични декларации, ФБ-коментари, интервюта... Като журналистка винаги съм била категорична: децата не бива да се замесват в калните политически и медийни битки. Никога! Със съпругите и приятелките е по-различно. Но пак трябва да има граници, които не бива да се прескачат. В случая с опита за опозоряване на кандидат-кмета Борислав Игнатов темата: истински ли са снимките на приятелката му, как са направени и защо са попаднали в ПИК, е второстепенна. Първостенното е, че унижаването на хора е недопустимо! Абсолютно недопустимо.
Съветвам Борислав Игнатов да предприеме всички законови мерки за сваляне на снимките от ПИК и да съди Недялко Недялков за непозволено увреждане.
Призовавам Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Мустафа Карадайъ, Волен Сидеров, Веселин Марешки, Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички останали лидери на партии и коалиции, участващи в изборите, да настояват за сваляне на снимките от сайта ПИК и за джентълменско споразумение - никой да не насърчава приятелските си медии да водят неетична кампания в тяхна полза срещу опонентите им.
Ако днес се примирите с ПИКливия рекет, госпожи и господа, утре това ще сполети и вас - по един или друг повод, в едно или друго рекетьорско издание.
Не се оставяйте да ви страхуват!

Б.а. Преди няколко дни в сайта ПИК, собственост на Недялко Недялков, се появиха интимни снимки на приятелката на кандидат-кмета на София Борислав Игнатов, които могат да се определят като порнографски, правени преди много години от тогавашния й интимен приятел, който, след раздялата им, се е опитал да я рекетира, за което тя е подала жалба в МВР, оставена без последствия.

Общо гласували: 83

Анкета

КОГА ОЧАКВАТЕ ДА ПРИКЛЮЧИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ?
През май
35 гласували / 42.17%
През юни
25 гласували / 30.12%
В края на годината
14 гласували / 16.87%