ЛУД СКАНДАЛ В СЕМ: БЕТИНА ЖОТЕВА "ЗАХАПА" РОЗИТА ЕЛЕНОВА

Автор: 5 GmediA 12:07, 19 септември 2019
Източник: Снимка: Капитал

Най-вероятно член на СЕМ ще отиде на съд. И това се очертава да бъде Бетина Жотева, защото многократно засяга своя колега – също член на органа, по време на заседание на нещото, което би трябвало да се явява стожер на добрите нрави и морала в обществото, пише „19 минути“. Това не е първи случай за нея – помни се как беше нападнала още по-брутално журналистката Къдринка Къдринова.

Още по-интересното е, че и двете дами от СЕМ, които според стенограмата, която ви представяме, отдавна изпитват неприязън помежду си, та се изпокрават по супер дребна и незначителна тема, са част от тричленката, която иначе единодушно наложи Емил Кошлуков в БНТ и Светослав Костов в БНР, допълва електронното издание.

 Последният се прочу с взети 50 000 лв. за 2 месеца като генерален директор на радиото и най-вече с безпрецедентното в историята спиране на програма Хоризонт за 5 часа миналия петък, което дори технически няма как да бъде оправдано. Освен, че по закон се наказва строго като заплаха за националната сигурност. Другият пък тези дни махна Сънчо от Канала. Дали по русофилска или по соросоидна линия легендарният тв герой стана неудобен, не ни бе дадено да знаем, подчертава „19 минути“ и пита: Какви сме ние? Само плащаме сметката на тези юнаци в ролята си на данъкоплатци.

И трите решаващи гласа в 5-членния СЕМ на практика са назначения на властта. Както и не по-малко прочутото им ново попълнение – онова с аграрната диплома от неизвестен никому университетски филиал във Враца – калинка, чието име никой не научи. Само „академичната” й история, пише още изданието и прилага пълната стенограма от заседанието на СЕМ.

Общо гласували: 44

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
18 гласували / 40.91%
Да, няма страшно
16 гласували / 36.36%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 22.73%