ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ЧИЙ БОЛЕН МОЗЪК РОДИ ЧУДОВИЩНАТА ЛЪЖА, ЧЕ ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ДЕЦА ЗА НОРВЕГИЯ?

Автор: 5 GmediA 10:52, 9 октомври 2019

Не мога да повярвам на тази чудовищна лъжа, че някой ще натовари на влак деца и ще ги изнася за Норвегия“. По този начин реагира премиерът по повод скандала от тази седмица, при който заради информация в социалните мрежи роми си изтеглиха децата от училище, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов помоли за съдействие от медиите да се противопоставят и да не допускат подобни „жълти, кафяви новини“.

„Как може да се протестира срещу Стратегията за детето, която не съществува. Как може да се вярва, че норвежците са дали пари, за да изнасяме деца“, чуди се Борисов и призна, че е още в недоумение, след като го информирали. „Не мога да повярвам, че някой може да се върже на тези неща“.

Единственото сме говорили срещу домашното насилие на деца, допълва премиерът и припомни, че още като главен секретар поел инициативата е се включил в музикален клип на „Каризма“ срещу насилието над деца.

„Как може да се твърди и чии болен мозък може да роди тази чудовищна лъжа, че държавата ще ги натовари на влак и ще ги изнася“, продължава да се чуди Борисов пред министрите и пред ръководството на БАН, което беше дошло да благодари за отпуснатите средства.

Кабинетът получи официална покана да се включи в официалните чествания по повод 150-годишнината на Академията.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 261

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Да
221 гласували / 84.67%
Не
21 гласували / 8.05%
Ще има нови избори
19 гласували / 7.28%