СИЛВА ДОНЧЕВА: СЛАВИ УЧРЕДИ ПАРТИЯ В АБСОЛЮТНО НЕПОДХОДЯЩ ДЕН!

Автор: 5 GmediA 08:36, 10 октомври 2019

Прочутият астролог Силва Дончева написа във Фейсбук следния коментар:

Загледах се в аспектите и разположението на небесните тела по време на учредяването на партията на Слави Трифонов в събота - 5 октомври. Е, трудно е да се намери по-неподходящ ден за учредяване на политическа формация.

Горкото Слънце, което е извор на енергия и самостоятелност, е в есенния, нискоенергиен знак на Везни, който не и лидерски. Слънцето не обича есента, енергията му е малка в този период и не може да се изяви индивидуално и творчески.
Но не стига, че е в слаба позиция, Слънцето няма и нито един хармоничен аспект с другите небесни тела. Това предвещава несполуки. Няма добро взаимодействие.

Особено впечатлителна е несъвместимостта на Слънцето със Сатурн - господарят на политиката и на държавното управление. Няма как да се получи. Такъв квадрат между слабо Слънце и силен Сатурн означава, каквато и да е било липса на самостоятелна воля и сила. Това е господство на административно-бюрократичния апарат над светлината и енергията. С една дума никаква свобода за горкото Слънце.

Налице е и тежък аспект на същотото това слабо Слънце и с Плутон - господарят на смъртта и тъмнината, на скритите финансови сили, на тайните служби. Това е нещо като присъствие на мощна черна дупка до слаба звезда. Познайте как ще го засмуче държавната гравитация. Плутон е в знака на държавата и в съзвездието на международната политика, с една дума силен и мощен.

На трето място и с Луната нещата не са добре. Двете светила Слънцето и Луната са също в нехармоничен аспект. А Луната е символ на народните маси, на публиката и избирателите.

Явно излъчването на Слънцето на новата политичаска формация, няма да е прието добре от масите и хората няма да са във възторг.

Луната е суха, раздвоена и неемоционална, няма да реагира, ще има безразличие.
Нещата не са добре, дори и с лунните възли. Слънцето не е в добри аспекти и с тях. Това ми дойде в повече. Означава срив на физически план.

С една дума нищо няма да се получи, освен още една политическа притурка към държавния механизъм.

Пийте една чаша студена вода.

Последни новини

Общо гласували: 335

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.42%
Не
12 гласували / 3.58%
Нямам отношение
0 гласували / 0%