РУМЪНСКИТЕ ДЕПУТАТИ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ ПРЕМИЕРА ВИОРИКА ДАНЧИЛА

Автор: 5 GmediA 16:03, 10 октомври 2019

Правителството на Румъния не оцеля след вот на недоверие, което проправя пътя на президента да назначи нов премиер, съобщи БГНЕС.

"Предложението е прието. Парламентът свали доверието си към правителството", заяви председателят на парламента Марчел Чолаку.

Общо 238 депутати в парламента в 465-местния парламент гласуваха за предложението срещу правителството на премиера Виорика Данчила.

Данчила се бори за политическото си оцеляване, след като социалдемократите загубиха подкрепата на младши коалиционен партньор през август.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 14 октомври 2019
В Румъния явно има достойни хора и в парламента и на улицата като истински граждани!Тук в парламента са мафиотска марионетка,до мафиотска марионетка,затънали в далавери и зависимости антинародни представители които като чума са се вкопчили в народа си и го опустошават!Хората ,страх ги тресе,но и сме безотговорни,дребнави,без никаква солидарност и демократично мислене и действия!Все чакаме друг някой да ни оправи,да свърши нашата работа вместо нас,а ние да ходим по екскурзии и да си водим безсмисления консуматорски начин на живот!Ето това е стремежът и психологията на почти всеки българин,как да забогатее и да го удари на живот,а другите хора никак не го интересуват,други по- големи стремежи от собственото си благополучие няма!Една примитивна консуматорска психология!С такива хора нищо хубаво не става!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 9

Анкета

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ СМЕТОСЪБИРАНЕТО В СОФИЯ?
Не
8 гласували / 88.89%
Да
1 гласували / 11.11%