СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ОЩЕ ЗА СНИМАЩАТА СЕ СЪС ЗНАМЕНИТОСТИ, КОЯТО СЛЯ БЪЛГАРСКИЯ С РУСКИЯ ФЛАГ!

Автор: Соня Колтуклиева 17:26, 4 март 2019

Веднъж отидох при министъра на туризма Николина Ангелкова с американец от китайски произход, който беше дошъл в София като представител на китайското правителство. Той се беше подготвил с всичко необходимо за разговора, очаквайки сериозна дискусия за откриването на директна линия София-Пекин, за подписване на съответните споразумения, за инвестиции в летище “София”... А познайте! Ангелкова час и половина се хвалеше с кого се е запознала по време на командировките си в чужбина и С КОГО СЕ Е СНИМАЛА!

Обясни ни, че в Индия се снимала с боливудска звезда; той постнал снимката във Фейсбук и под нея се появили стотици хиляди лайка. Китаецът не издържа и кротко й заобяснява, че феновете на актьорите това и чакат - нова снимка, независимо с кого, за да лайкнат любимеца си, много често - напълно механично. Ангелкова изобщо не се трогна от намека или нищо не разбра. И продължи с фотографиите... Като стигна до футбола и Роналдо, с когото се отснела на стадион “Васил Левски”, китаецът не издържа и стана да си тръгва. Апропо, в деня на футболния мач на 1 октомври 2014 г. избухна заводът за боеприпаси “Миджур” в Горни Лом; загинаха 15 души; никой политик не отиде на стадиона, с изключение на Николина Ангелкова. От тази среща и нелепото поведение на министър Николина китаецът беше в шок...

...”Снимащата се със знаменитости” взима министерска заплата вече втори мандат!

Преди една година министър Ангелкова беше в командировка в САЩ, по случайност (!), съвпадаща с раздаването на “Оскар”-ите. Така преди време беше отишла в командировка в Индия, взимайки съпруга си, за да му урежда връзки с богати индийци за неговия бизнеса с недвижими имоти, както писа вестник “19 минути”. Тези снимки, сами по себе си не са проблем. Само дето напомнят на информираните за концесиите, раздадени на мутри; за ужасните павилиони на международните туристически изложения; за скъпите и неефективни рекламни кампании, за безхаберието на министврството...

Бутафория. С холивудска глазура...

Днес подопечното на Ангелкова министерство на туризма организира бизнес-форум по случай визитата на руския премиер Медведев. Върху поканата и плакатите са преплетени българския и руския флаг.

Това е противоконституционно, незаконно и безумно! И това е дело на министерството, което харчи милиони за реклама на България!

Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 49

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
20 гласували / 40.82%
Да, няма страшно
19 гласували / 38.78%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 20.41%