ПЕТ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ АРХ.ИГНАТОВ СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ ГАДЖЕТО МУ СЪДИ ПИК ЗА 1 МИЛИОН ЛЕВА

Автор: 5 GmediA 08:38, 24 октомври 2019

"Дойде и този хубав ден - днес в съда заведохме иск срещу “Пик” на стойност 1 милион лева! Да им е честито! 🙂". Това написа в профила си във Фейсбук кандидатът за кмет на София от Демократична България Борислав Игнатов.

Игнатов публикува и част от иска, с който неговата приятелка Йрданка съди агенция "Пик", представлявана от Недялко Недялков, за 1 милион лева.

"Предполагам, че това обяснява днешната им статия и “истерията” в нета за цвета на тапетите в апартамента, който ползвам под наем докато направя свой. Нито съм автор на интериора, нито ме интересува, ама явно няма какво друго да измислят", пише още Игнатов в социалната мрежа.

Припомняме, че агенция "Пик" публикува снимки с нецензурно съдържание на Йорданка Михайлова, а после призова Игнатов да се откаже от кандидатурата си за столичен кмет.

Грозната проява на на въпросния сайт допринесе за безпрецедентно обединение на десетки медии и на повече от 100 журналисти поименно, които осъдиха породен род прояви.

Главният редактор на 5Gmedia Соня Колтуклиева отправи публично апел към лидерите на политически партии, министъра на вътрешните работи и към поета Недялко Йорданов, баща на Недялко Недялков, всеки да стори необходимото за свалянето на снимките от сайта ПИК.

Адвокат Николай Хаджигенов коментира случая във Фейсбук: "На този, просто му спрете интернета, молА ве!
Като човек би се молА.
1 000 000лв. иск......................... на който държавната такса е 40 000лв. и която не е платена, щото е заведен частичен иск за 30 000лв. с 1 200лв. държавна такса.
Познавайки съдебната практика и закона, подобен размер на исковата претенция няма абсолютно никакъв смисАл!
Начи, МОЧА и тапетите са му най-малкия проблем".

Последни новини

Общо гласували: 38

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Да, напълно
15 гласували / 39.47%
Дори ми се струват прекалени
15 гласували / 39.47%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
7 гласували / 18.42%