КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ КАНДИДАТУРАТА НА ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ

Автор: 5 GmediA 13:28, 21 ноември 2019
Източник: БГНЕС архив

БСП все още не е взела окончателно решение дали да подкрепи главния прокурор Сотир Цацаров за нов шеф на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), но вижда в него "безспорно силна кандидатура". Това се разбра от изказване на зам.-председателя на парламентарната група на левицата Драгомир Стойнев пред Би Ти Ви.

Последваха бурни реакции.

Илиян Василев: “Е сега мога да го кажа с пълна съвест. Драго Стойнев е човекът на Пеевски в ИБ на БСП. В това ИБ има 3-4 върху които Нинова има някакво влияние. Всичко друго е кланово отговорно, има си олигарх, който го храни.
Ето това е Парламент по модела Решетников вече Цацаров.
Честито!”

Николай Слатински: "И БСП видя в Цацаров солидна кандидатура за антикорупционната комисия"...

Пък после се чудят защо обществото не ги смята за алтернатива на Партията на властта и защо Властта на партията ги смята за най-удобната опозиция.”

Ралица Велизарова (БСП): “Ние се смеем, но рекетът ще бъде потресаващ в симбиоза КНКОНПИ и главен прокурор”

Кристиан Вигенин: “Държа да отбележа, че така цитираната оценка е на Драгомир Стойнев, не на БСП. Когато/ако стане на БСП и/или на Парламентарната група, ще бъде обявено официално.

***Коментарите са от Фейсбук.

БНТ: Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че тя лично ще гласува против номинацията на Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия.

Последни новини

Общо гласували: 50

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
50 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Нямам отношение
0 гласували / 0%