ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ ДОПУСКА ВЯРА ЦЕРОВСКА ВСЕ ОЩЕ ДА Е ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ В ПЕРНИК?

Автор: 5 GmediA 14:58, 30 ноември 2019
Източник: Колаж 5GmeadiA

Бившият кмет на Перник и загубила позорно изборите Вяра Церовска продължава да е областен координатор на ГЕРБ в Перник, показва проверка на "Скандал". Не е ясно защо все още не е подала оставката си пред лидера на партията Бойко Борисов. Защо той я държи на поста, питат от „Скандал“? Виновната за водната криза в града се шири в кабинета на партията в града. На всичкото отгоре нейният кумец Иван Витанов продължава да управлява ВиК Перник. Церовска и Витанов дразнят града и са въплъщение на корупцията на ГЕРБ в града, пишат хората в социалните мрежи. Те ги определят като главните виновници за водната криза.

Сайтът Zapernik. com също поддържа Церовска, тъй като по нейно време е получавал хиляди левове от общината. От "Скандал" ще поискаме справка от общината за получените средства от Zapernik.com по време на управлението на Вяра Церовска. Също от Вик Перник и от бившия кмет на кв. Изток Емил Костадинов. Сайтът сега лансира Костадинов за нов областен управител на Перник. Народът обаче е против и него.

Перник е на нокти, че човек на изгонената позорно от кметкия стол Вяра Церовска може да стане областен управител. Става въпрос за Емил Костадинов, който също загуби кметството на кв. Изток в града. Той е сред най-приближените на Церовска и не е обичан в Перник, твърдят местните. Те избухнаха в социалните мрежи и дори смятат, че е по-добре да остане на поста Ирена Соколова вместо да дойде Емил Костадинов.

"Той не направи нищо за КварталО, сега за награда да опропасти и Областта. Май им харесват протестите. Ще играем на котка и мишка. Те ще назначават доказали се некадърници, ние ще им искаме оставката. Иначе може да останеме и без ток. Вода йок, въздухът мирише на Евробоклук, само ток има", написа бясна перничанка в мрежата.

"Не се одобрява предложение което не е доказало че може да решава проблемите на ПЕРНИК а само ги задълбочава...лицето е част от екипа довел ПЕРНИК ДО СУШАТА НА ЧЕШМИТЕ...", написа друг местен гражданин.

"Човек който се е провалил на изборите трябва да се оттегли завинаги от политиката!", допълват още перничани.

източник: „Скандал“

Последни новини

Общо гласували: 33

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОЙТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?
Да
18 гласували / 54.55%
Не
15 гласували / 45.45%
Не ме интересува
0 гласували / 0%