ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: НИНОВА УПРАВЛЯВА БСП ЕДНОЛИЧНО. ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В ПАРЛАМЕНТА ПОД НАТИСК

Автор: 5Gmedia , 13:24, 9 март 2019

„БСП предпочетоха да си почиват и да не ходят на работа. Обвиняват ни, че Бойко Борисов управлява еднолично партията, но едноличното управление на Корнелия Нинова е факт“, заяви зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във Велико Търново.

Той коментира, че опозицията на ГЕРБ в лицето на БСП, вече не желае да представлява българските граждани в парламента. Цветанов укори левицата, че отсъства и от парламентарния контрол, „когато може да поставя въпроси към управляващата коалиция“

„Ако гледаме решението на Корнелия Нинова - те няма да се върнат, но ако гледаме процесите и напрежението, което се създава в парламентарната група, аз съм убеден, че под натиск ще се намери някакъв елегантен авариен изход за да могат да влязат в българския парламент. Вие виждате, че от БСП от шестима, които трябва да имат като представители в ЦИК, те потвърждават само един, което означава, че теорията и версията, която беше лансирана от техните членове и симпатизанти, е че Корнелия Нинова разчиства сметки и запазва позицията си еднолично - това за всеки е ясно“, коментира Цветанов.

 

 

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%