ЙОРДАНКА ХРИСТОВА: НАЙ-ТОЧНО МИ ОТИВА ФРАЗАТА "ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА"

Автор: 5 GmediA 08:42, 6 януари 2020
Източник: Снимка: Черноморие.бг

„На първо място, аз съм много добър човек, с много ведър характер, витална и много усмихната”. Така певицата Йорданка Христова описва себе си и допълва, че не го прави нарочно.

„За мен най-важното е положителното мислене и спокойната психика. Аз съм един любопитен пътешественик, но все още не съм се напътувала, не съм видяла всичко, което искам да видя и да усетя”, казва още тя в предаваето „Неделята на NOVA”.

„Ако трябваше да опиша живота си с песен, това би било „Влюбена в живота”. Мисля, че тази фраза е много точно и ми отива”

„Животът е като един много интересен сън, който си спомняме, но не знаем какво ще сънуваме утре”, споделя Йорданка Христова.

„Иво, моят човек, свързан с астрологията, ми казва: „Развивай си егото. Престани да се раздаваш”. Той е прав, но може би пък именно това ми е помогнало да не съм вторачена в своята професия и да не съм еднопосочна”, посочва певицата.

„На последно място мисля за себе си, но пък когато трябва мога за 5 минути, вместо за 5 дена, да си свърша всичко”, казва още тя.

Йорданка Христова споделя, че най-любимото й нещо е да прави подаръци. „Винаги съм била такава. Аз просто не съм егоист. Когато ходех в Германия, в ГДР, аз вземах за участие в телевизия страшно много пари – от 3 000 до 6 000 марки. Тези пари не съм ги внасяла нито веднъж. Купувах 1-2 огромни куфара и ги пълнех с подаръци. Знаех на всички мои близки и познати номерата и рождените дни и бях много, много щастлива, когато им подарявах нещата, които съм купила за тях”, разказва певицата.

 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 60

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
44 гласували / 73.33%
Да
16 гласували / 26.67%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%