СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ГЛЕДАХ ОТЧЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА, А НЕ СРЕЩАТА НА БИЗНЕСА С ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАСЕДАНИЕТО НА СОС

Автор: 5 GmediA 12:29, 28 януари 2020

Коментар на журналистката Соня Колтуклиева:

Знам, знам, много ви е любима темата за журналята и калпавите медии. Сякаш с антени от Марс научавате новините, четете за престъпления, запознавате се с разследвания... Драскачи, които са се сврели безопасно в пещерите на анонимността много обичат да подадат злобен език за секунди и да изсъскат нещо срещу медиите, срещу всичките накуп.

Поводът да напиша това днес е ескалиращото възмущение, че БНТ и “нито една друга медия” не излъчвали от президентството. Глупости. В интернет и Фейсбук имаше достатъчно медии, които предаваха он-лайн. Живеем в дигитална ера, хора от аналоговата, събудете се!

Друг въпрос е, че нямаше какво интересно да се види от президентството. Днешната новина дойде от кратка дописка в ClubZ, не от час и половина отчет на президента и вицепрезидента.

Аз пък съм приятно изненадана от въпросите на репортерите от БНТ, БТВ, БНР, Bulgaria on air към президента - точни и смислени. Отговорите: бледи и неубедителни. На един видимо притеснен човек. Господ здраве да му дава!

Съжалявам, че се загледах в отчета на президента и вицепрезидента, та изпуснах он-лайн излъчванията на срещата на бизнеса с правителството и на заседанието на СОС за водата на София и Перник. Сега наваксвам. Има много по-смислени теми и проблеми, засягащи обществото.

Общо гласували: 80

Анкета

КОГА ОЧАКВАТЕ ДА ПРИКЛЮЧИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ?
През май
34 гласували / 42.5%
През юни
24 гласували / 30%
В края на годината
13 гласували / 16.25%