СЪПРУГАТА НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ ЩЕ ИЗБИРА “ДЕТЕ НА ГОДИНАТА”

Автор: 5 GmediA 15:12, 3 февруари 2020
Източник: Инстаграм

Всяко дете в България между 1 годинка и 18 години може да участва в конкурса „Дете на годината“, който ще се проведе в София, на 7 февруари, от 19:00 ч. в зала ЕФЕ на хотел „Маринела“.

Събитието е вдъхновено от 14-годишния Юли Александров, който избра, вместо подаръци за своето кръщене, да събере средствата и ги дари на социално слаби малчугани от община Кюстендил, обясняват организаторите.

Категориите на конкурса са „Спорт“, „Академични постижения“, „Спортист с увреждания“, „Изкуство“, „Доброволчески и хуманитарни инициативи“ и „Иновативни проекти и технолигия“ плюс “Детски учител на годината“ и „Детски треньор на годината“.

Доказани професионалисти ще бъдат жури в конкурса „Дете на годината“, заявяват организаторите.

Те са: Мария Петрова, Йордан Йовчев, Стефания Колева, Недко Солаков и Кремена Проданова-Домусчиева.

Съпругата на Кирил Домусчиев Кремена Домусчиева е съпруга, майка на три деца и бизнес дама. От години тя организира и участва в разнородни благотворителни инициативи. За Кремена е кауза да бъдем съпричастни и да подкрепяме деца в нужда и онкоболни жени. Отделяйки част от времето и средствата си, тя се стреми да помогне на максимално много хора. Фондацията „Кремена и Кирил Домусчиеви“ всяка година подкрепя различни каузи, рекламират богаташката съпруга организаторите на събитието.


Организатор на събитието е:
Сдружение Оренда
Съборна 9
1000, София
България

Билетите са от 20 лв до 100 лева.

Последни новини

Общо гласували: 24

Анкета

БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ?
Не
23 гласували / 95.83%
Да, ако съм изкарал коронавирус
1 гласували / 4.17%
Вече работих/работя като доброволец в такова отделение
0 гласували / 0%