СЛАВИ ТРИФОНОВ УЧРЕДИ НОВА ПАРТИЯ – „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Автор: 5 GmediA 18:58, 16 февруари 2020
Източник: БГНЕС

Шоуменът Слави Трифонов учреди отново политически проект в пълно медийно затъмнение. След като съдът отказа да регистрира партията му „Няма такава държава“, телевизионният водещ се спря на новото име „Има такъв народ“.

В конгресна зала "Рейнбоу Плаза" бяха 808 делегати, които гласуваха устава на политическата сила, както и състава на изпълнителния съвет. В управлението на новата политическа формация влизат сценаристите Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев като зам.-председатели, Виктория Василева ще е главен секретар, а останалите членове са Александър Вълчев, Драгомир Петров и Филип Станев.

От логото на партията отпадна националния флаг, заради който не бе регистрирана формацията от първи път. Вместо него има восъчен печат с името на партията на син фон. Логото е и единствената разлика с предишната учредителна декларация, която постановява принципите и целите на организацията.

По думите на Слави Трифонов повторното учредяване на неговата партия с ново име било бис. "Благодаря ви, че ми давате възможността да не използвам първо лице, единствено число, а да използвам "ние". Напоследък се наслушахме, последните 10 години на "аз". По-важното е "ние", защото това е отборна игра", казал Слави Трифонов по време на събранието.

Общо гласували: 19

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОСЕНЕТО НА МАСКА НА УЛИЦАТА?
ДА
13 гласували / 68.42%
НЕ
6 гласували / 31.58%
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
0 гласували / 0%