БСП ИСКАТ ПРОВЕРКА НА МАГИСТРАЛИТЕ. КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ В ПАРЛАМЕНТА

Автор: 5Gmedia , 15:34, 15 март 2019

БСП внесе искане за проби от 46 конкретни точки по магистралите ни, на пътни участъци, построени или ремонтирани през последните пет години - от магистралите „Тракия“, „Хемус“, "Марица" и "Струма", както и от път I-1 и околовръстното шосе на София.

Експертизата на независимата европейска лаборатория ще покаже няколко неща - качеството на настилката и какво е количеството на отделните слоеве, ще покаже дали са използвани неподходящи материали, заяви Елена Йончева на брифинг пред журналисти.

В разговор сме със 7 лаборатории, те ще ни отговорят колко ще струва това. БСП ще поеме разходите, заяви Корнелия Нинова, лидер на БСП.

Междувременно инж. Дончо Атанасов, член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура заяви, че АПИ не се притеснява от никакви проверки, от когото и да било.

Корнелия Нинова отново категорично заяви, че няма да се върнат в парламента.

"Няма да се върнем в парламента. Съмнението за фалшификация на изборите остава. Това е тежка парламентарна агония. С търговията с „Воля“ на всяка цена се крепи мнозинство - така не може да се управлява държава и това не е стабилност, каза Нинова. 

 

Последни новини

Общо гласували: 335

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.42%
Не
12 гласували / 3.58%
Нямам отношение
0 гласували / 0%