СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ДА ЗАПЛАТЯТ ТЕСТОВЕТЕ СИ ЗА КОРОНАВИРУСА!

Автор: 5 GmediA 11:40, 5 април 2020
Източник: 5GMedia

Призовавам всички депутати да заплатят тестовете, които им бяха направени, след заразяването на колегата им д-р Хасан Адемов с Covid19.

Най-малкото, което могат да направят, е да дарят сумите от тази 1/3, която им се дава допълнително към заплатите: някои ги получават лично; в някои парламентарни групи се събират в обща каса ( те са необлагаеми ).
Знам, че има депутати, които разчитат само на заплатите си, за да издържат семействата си, затова оставям на съвестта на онези народни представители, които имат доходоносен бизнес, дали да дарят средства или не.

В тези драматични дни ще бъде проява на човещина и патриотизъм, ако депутатите се захванат да помагат на бедните и безработните в избирателните си райони, както и за опазването на всеки бизнес, където е възможно.

...В частност: призовавам всички депутати от Петрич и област Благоевград да сложат маски и ръкавици и да отидат на Кулата-Промахон, за да видят драмата там. Кметът на Петрич Димитър Бръчков и областният управител Бисер Михайлов, също така. От лошата организация на границата може да се появи (недай Боже!) огнище на зараза; да фалират стотици превозвачески фирми; вече много шофьори се регистрират на трудовата борса, така че държавата ще трябва да им плаща и съответно - да загуби от невнесени данъци и осигуровки от работодателите.
Как не се проумява всичко това?!

Бележка на редакцията: Депутатите от ГЕРБ са заплатили всичките си тестове. За промяна на извънредните мерки са внесли предложение: да се замразят освен заплатите им, всички субсидии за партиите, а парите да се пренасочат към болниците за лечение на тежко болните от коронавирус.

Последни новини

Общо гласували: 339

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
325 гласували / 95.87%
Не
14 гласували / 4.13%
Нямам отношение
0 гласували / 0%