СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕЗИДЕНТИТЕ И ПРЕМИЕРИТЕ ИДВАТ И СИ ОТИВАТ, ФОКУСИРАЙТЕ СЕ ВЪРХУ ВАШИЯ СИ ЖИВОТ!

Автор: 5 GmediA 13:20, 9 април 2020

Страшна измет шета из Фейсбук.
Купили си смартфони, таблети, компютри; кибичат във Фейсбук и реват държавата да им “раздава” пари, щото “раздавали” в други държави (?!).
Кърлежи.

Пиша кратка позиция за речта на президента в петък - до събота: 2800 реакции+ 700 споделяния; 2200 коментара.
Пиша за: катастрофалното положение на Кулата-Промахон, което ще доведе до безработица и семейни драми; за кредити и обезщетения, които бизнесът може да получи; оптимистични и полезни текстове... няма и помен от такъв интерес.

Президентите идват и си отиват. Премиерите идват и си отиват. Депутатите идват и си отиват.
Вие оставате, бе, хора. С вашия си живот, проблеми, несгоди, страхове, недоимък ...мислете за тях. Президентът държи речи, прави си пиар, стреми се към втори мандат... това е неговият личен дневен ред. А какъв е Вашият?

От седмици с хора от моята професия и от бизнеса обсъждаме какво допълнително да правим, как да се преквалифицираме, по какъв начин да изкарваме пари, че да храним собствените си семейства и да плащаме заплати.

А те седнали да жалят, че съм “обидила” президента! За президента вие сте чисто и просто електорат! А за роднините и близките си сте някой/някоя, от когото очакват помощ и подкрепа.

... Добавям отсъствието на най-елементарна култура да се води дискусия; липсата на елементарни познания по граматика и правопис, тиражиране на фейк-нюз...
А пък вулгарните изрази и псувните... хваща ме страх като си помисля, че тази словесна агресия е някъде там, в ужасно много български домове и вероятно не е само словесна...

Коментар на Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 24

Анкета

БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ?
Не
23 гласували / 95.83%
Да, ако съм изкарал коронавирус
1 гласували / 4.17%
Вече работих/работя като доброволец в такова отделение
0 гласували / 0%