ЗНАМЕНИТИ ДВОЙКИ, КОИТО СА ЗАЕДНО ОТ 15 ГОДИНИ ...ИЛИ ПО-ДЪЛГО

Автор: 5 GmediA 13:52, 1 май 2020

Не може да се отрече, че Холивуд е място, където отношенията и браковете като цяло загиват. Съществуват обаче доста изключения от правилото. Разглеждаме някои от знаменитите двойки там, които чрез целия блясък и драма успяха да издържат на изпитанието на времето.

 

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик - 21 години
Докато нейният герой от „ Сексът и градът“ може да се бори, за да задържи една връзка и да има някаква стабилност, Сара Джесика Паркър определено не е имала този проблем в реалния живот. Брат на Паркър я запозна с Матю Бродерик преди няколко десетилетия и не минава много време, преди да завържат възела.
"Обичам го, той е баща на децата ми", казва тя. "И заради него има цял друг свят, който обичам."


Кевин Бейкън и Кира Седжуик - 32 години
Женени повече от 30 години, Кевин Бейкън и Кира Седжуик са холивудската двойка, на която всички сме отраснали да завиждаме. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на телевизионния сериал Lemon Sky, когато Бейкън беше на 29, и Sedgwick на 22 и се ожениха през 1988 година.

Те живеят щастлив живот и двамата имат успешна кариера и имат две деца заедно. Двойката успява да премине през своите борби, като не само се обичат, но и харесват взаимно.

 

Том Ханкс и Рита Уилсън - 30 години
Въпреки че те се смятат за една от най-стабилните двойки в целия Холивуд, Том Ханкс всъщност се срещна с Рита Уилсън при сложни обстоятелства. Когато двамата се срещнаха на снимачната площадка на Bosom Buddies , Ханкс вече беше женен, но той се влюбва в Рита.
След като се разведе със съпругата си през 1987 г., той се ожени за Уилсън година по-късно и оттогава двойката просто не се е обърнала назад. "Все още не мога да повярвам, че жена ми излиза с мен", каза той.


Джон Траволта и Кели Престън - 29 години
Джон Траволта и Кели Престън се срещнаха на екранен тест за своята комедия от 1989 г. в „Експертите“ . Престън все още беше женен за актьора Кевин Гейдж по онова време, но за Траволта това беше любов от пръв поглед. Когато Кели и Кевин се разведоха, тя се премести при Джордж Клуни. Едва през 1990 г. Траволта успя да й подкоси краката.
Той й предложи брак в навечерието на Нова година 1991 г. и оттогава Кели неотлъчно до него.


Уил Смит и Джейда Пинкет Смит - 21 години
Не може да се отрече, че Уил и Джейда Пинкет Смит не са типичната двойка. Разбира се, има слухове за развод и дори спекулации, че имат отворен брак.
За да стигнат там, където са днес като двойка, двамата е трябвало да преминат през много тежки трусове.
Джейда споделя, че макар да не са стигали до развод, двамата с Уил на практика са се разделяли по време на брака си. Всеки от тях е трябвало да остане насаме със себе си, за да се завърне по-пълноценен в двойката и да е готов да работи за разрешаването на конфликтите.


Виктория и Дейвид Бекъм - 19 години
Заради статута им на суперзвези, който ги подлага на постоянни тревожни слухове и съмнения за развод, поп певицата Виктория Карълайн Адамс и професионалният футболист Дейвит Бекъм са женени от 1999 г., само две години след като започнаха да се срещат.
След четири красиви деца и почти двадесет години с непрестанни изявления за любов един към друг, лесно е да се види, че тези слухове са били просто надеждите на онези, които искат двете горещи млади звезди за себе си.


Голди Хоун и Кърт Ръсел - 37 години
Голди Хоун и Кърт Ръсел не са женени, но определено знаят нещо или две за отношенията. В крайна сметка те са една от най-емблематичните двойки в Холивуд, доказвайки, че това, че някой ви харесва, не означава, че трябва да поставите пръстен върху него.
Въпреки че са се запознали през 1966 г., когато Хоун е на 21, а Ръсел е само на 16, двойката продължава на първата си среща чак през 1983 г. Двамата смятат, че тайната на „трайната връзка не е в брака. Става въпрос за съвместимост и комуникация. И двамата трябва да искате това да работи. "

 

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши - 20 години
Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши се срещнаха през 1997 г., докато снимаха ужасите за тийнейджъри "Знам какво направихте миналото лято", въпреки че започнаха да се срещат чак през 2000 г. До април 2001 г. те бяха сгодени.
Двамата имат две деца - дъщеря (родена 2009 г.) и син (роден 2012 г.). По време на интервю за списание Us , Gellar призна, че бракът е работа. „Това е като всяка връзка в живота ви. Трябва да го подхранвате и да отделите време за него. "

 

Източник: bigglobaltravel.com

Последни новини

Общо гласували: 335

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.42%
Не
12 гласували / 3.58%
Нямам отношение
0 гласували / 0%