ОПОЗИЦИОННИЯТ БОРИС БОНЕВ ПОДКРЕПИ УПРАВЛЯВАЩАТА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА

Автор: 5 GmediA 11:17, 26 май 2020
Източник: Дарик нюз

Председателят на гражданската организация "Спаси София" Борис Бонев представи проекта за трансформация на ключови булеварди и улици в София. При представянето той обяви, че ще работи рамо до рамо със столичния кмет в полза на благото на софиянци: "Ние сме политически опоненти с г-жа Фандъкова, но човек трябва да има смелост и достойнство, за да застане с политическия си опонент и да работят тогава, когато работата е в полза на целия град и хората в него".

Това е проект, който е в унисон със съвременните и най-модерни начини за разпределение на публичното пространство, особено в контекста на коронавируса, изтъкна Бонев.

Според него София има редкия шанс да не изостава, а да бъде заедно с първенците в Европа по отношение на осъществяването на подобен тип проекти. Той представи кратка схема на велосипедното движение в столицата и заяви, че с изграждането на велосипедни алеи на бул. "Патриарх Евтимий" е връзката да се направи мрежа.

Бонев представи и интерпретация на герба на София, с който всички участници на движението и на пътното платно могат да съжителстват заедно, както и София да бъде град за всички.

Последни новини

Общо гласували: 9

Анкета

НУЖНО ЛИ Е ВРЪЩАНЕТО НА ПО-СТРОГИТЕ МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА?
Не, опасността от заразата е преувеличена
7 гласували / 77.78%
Да, незабавно
2 гласували / 22.22%
Само в някаква степен
0 гласували / 0%