"ПИК": ХОРА КАТО ЦВЕТАНОВ НИ ПРЕДАВАТ В ГРЪБ С ДИВОТИИ ТИП "АПАРТАМЕНТ С АСАНСЬОР"!

Автор: 5Gmedia , 17:51, 20 март 2019

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ, "ПИК":

БОЙКО ОЩЕ ЖИВЕЕ В БАЩИНАТА СИ КЪЩА, А ЦВЕТАНОВ СИ КУПУВА АПАРТАМЕНТ С АСАНСЬОР. СИГУРНО Е ЗАКОННО, НО ДАЛИ Е МОРАЛНО?

“Знаем я тая схема - два апартамента, две панелки за един луксозен имот. Навремето Берберян така лапна апетитната земя в Борисовата градина, върху кояти си изгради тенис-кортовете. Защо, г-н Цветанов? Изишно е вече да говориш каква заменка си направил, какви кредити си взел…

Излишно е, защото постъпката ти е необмислена, еснафска. Толкова необмислена, че заличава всички усилия на лидера ти да прави добро за държавата. Направо му се подигра в лицето…

Няма да допусна да ми се отправят упреци от сорта: "ти защо говориш против нашите от ГЕРБ"...

Ще говоря, защото изнасям на плещите си част от битката и няма да простя измяната и глупостта на своите.

И нещо лично. Аз всеки ден съм на фронта, всеки ден - заедно с колегите от ПИК, водя малка война. Срещу пребоядисаните ченгета, които вкараха Радев в президентството. Срещу демагогията на синята приватизаторка Нинова, превърнала БСП в частна собственост. Срещу моралните претенции на обвиняемата в пране на пари Елена Йончева. Срещу подмяната и манипулациите, които лъснаха онзи ден на червения пленум. Това ми коства нерви, здраве, енергия, време.

Точно по тази причина и по никоя друга имам право да бъда критичен към хора като Цветанов, които ни предават в гръб с дивотии тип “апартамент с асансьор”. Цветанов няма право да дава “хляб” в устата на Нинова и Йончева и цялата червена фейк-пропаганда, която в момента се надпрепусква да хули “морала на герберите”. И визира апартамента му. Поредния. N-тия на брой. Докато Бойко продължава да живее в бащината си къща….

В момента се води тежка битка. Битка за държавата, битка за бъдещето на децата ни. Предатели и глупци нямат място в тази битка, в тази битка вече няма място за грешки.”

П.П.П. Дали пък този развълнуван текст не доказва съмненията, че освен американците, зад “имотния скандал” на втория човек в ГЕРБ стои първият човек ГЕРБ?!

 

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%