ТОМА БИКОВ: ПРЕЗИДЕНТЪТ НАРЕЧЕ 1 МИЛИОН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ МУТРИ

Автор: 5 GmediA 14:29, 10 юли 2020

Парламентарната група на ГЕРБ настоява началникът на НСО ген. Красимир Станчев незабавно да подаде оставка. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Освен това от управляващата партия настояват незабавно да бъдат уволнени бодигардовете, които не разрешиха достъп до плажа на парк „Росенец“ на бившия правосъден министър Христо Иванов и неговите приближени.

Пред журналисти в парламента Бикова каза: „Няма нужда от проверка, защото всичко е заснето. Не виждам смисъла изобщо да се проверява тази ситуация. Надявам се г-н Иванов да пита президента при следващ възможен случай. Ако той смята като нас, то има нашата пълна подкрепа в тези две линии. Надявам се това, скоро да се случи“.

Биков подчерта, че президентът Румен Радев си е позволил недопустим език по време на вчерашните протести, скандирайки пред множеството „Мутри, вън!“. „Нарече 1 млн. български граждани мутри. Ние не сме в състояние да удържим тези 1 млн. души“, каза Биков, визирайки избирателите на ГЕРБ.

„Днес ние също ще протестираме, но не срещу президента. Ние сме гарант срещу европейския път на България. Ние сме гарант, че мафията няма да си върне държавата“, смята още Биков.

Последни новини

Общо гласували: 214

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
208 гласували / 97.2%
Не
6 гласували / 2.8%
Нямам отношение
0 гласували / 0%