ПАРТИЯ ВОЛЯ ЩЕ БЛОКИРА НЯКОЯ МЕДИЯ, АКО БЛОКАДАТА НА КРЪСТОВИЩА ПРОДЪЛЖИ

Автор: 5 GmediA 14:27, 11 август 2020

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви в интервю за Нова телевизия, че от партията му ще блокират някоя медия, ако затварянето на кръстовища продължи. Той обвини медиите в едностранчиво отразяване, тъй като имало хора, които подкрепят протестите, без да пречат на гражданите.

„Ще блокираме една медия. Логиката ни е същата като на тези, които блокират „Орлов мост”. Искам да покажа абсурдността на положението. Какво са виновни другите граждани, че да ги блокираме? Може да блокираме и централата на Христо Иванов. Да блокираш нещо, което няма общо с това, срещу което протестираш, е абсурдно”, смята Марешки.

Той обясни, че е провокиран от ситуация, на която е станал свидетел – протестиращи в София си правили снимки и възторжено коментирали как са „прецакали гражданите”.

Марешки каза още, че социологически агенции са му искали пари, за да повишат рейтинга на партията му.

„Мога да си вдигна процента в социологическите проучвания. Много добре се знае колко е тарифата. Това е публична тайна. Аз имам достатъчно пари и мога да си го позволя. Много социологически агенции са идвали в офиса ми с оферти. Чувал съм оферти и от 40 000 лв. на изследване, стигали сме и до 10 000 лв.”, обяви лидерът на ВОЛЯ.

„Не искам да си плащам за фалшив пиар. Правя това, което мога да правя. Ако хората го харесват, ще продължавам да го правя за тях”, обясни той.

Последни новини

Общо гласували: 15

Анкета

БИХТЕ ЛИ СИ ПОСТАВИЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ COVID-19?
Не
8 гласували / 53.33%
Да, категорично
5 гласували / 33.33%
Все още не съм решил(а)
2 гласували / 13.33%