ЗВЕЗДЕН БЕЙБИ БУМ В МБАЛ "СВЕТА СОФИЯ"

Автор: 5 GmediA 14:45, 6 октомври 2020
Източник: Фейсбук
"Звезден бейби бум в МБАЛ „Света София“ – Весела Бонева и Яви станаха родители!". За това се похвалиха от самата болница в социалната мрежа.
 
Ето какво още пишат от МБАЛ "Света София":
"Поредното бебе на известни родители се роди в АГО на МБАЛ „Света София“. Весела Бонева и Яви станаха горди родители на първия си син Дариел на 30 септември в 15,27 часа. Щастливите родители с вълнение благодариха на д-р Илияна Мазнейкова, д-р Александър Кобаков и на целия екип, участвал в раждането и грижите за новия живот в семейството им. „Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо!“, сподели в социалните мрежи Весела Бонева. Развълнуваният татко също не скри емоцията от благословията на бащинството: „Сърцето ми тупти с нова сила!“ и също благодари на екипа, който се грижи за „първите минути на новородените мини човечета“.
 
Само преди броени дни, в един и същи ден, на 27 септември, в МБАЛ „Света София“ проплакаха и две бебета на артистични семейства – дъщерята на Весела Бабинова Йоана и синът на Луиза Григорова-Макариев Бран. С това в акушер-гинекологичното отделение на МБАЛ „Света София“, в което се забелязва сериозно увеличаване на раждаемостта тази година, се очертава истински звезден бейби бум.".
 
 

Последни новини

Общо гласували: 14

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
7 гласували / 50%
На планина
4 гласували / 28.57%
На българското Черноморие
3 гласували / 21.43%