РЕДУВАТ СЕ СЛЪНЦЕ И ОБЛАЦИ, ЩЕ ПРЕВАЛЯВА САМО НА МЕСТА

Автор: 5 GmediA 09:52, 18 октомври 2020
Източник: Боян Грозев

Променлива облачност, дъжд на места и захлаждане ни очакват в последния ден от седмицата. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса. Ще вали на отделни места в югоизточната половина от страната.

Ще духа до умерен северозападен вятър. Атмосферното налягане ще се повишава.

В планините ще е облачно, ще вали дъжд, а по най-високите места – слаб сняг. Ще духа умерен до силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9, а на 2000 метра - около 3 градуса.

Слаб дъжд ще превали и край морето, сред вълните от 2-3 бала ще е по-топло, отколкото на брега - температурата на въздуха ще стигне до 17 градуса, а на морската вода до 22 градуса.

През първите дни от новата седмица ще е предимно слънчево, но доста хладно. Сутрин термометрите ще показват между 2 и 7 градуса, а максималните температури няма да се променят съществено. В средата на седмицата обаче от югозапад ще започне пренос на топъл въздух, който ще продължи и през следващите дни. Температурите ще се повишават и в събота в по-голямата част от страната максималните ще са над 20 градуса.

Тагнато в: захлаждане

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ БЮДЖЕТЪТ ЗА 2021 Г. Е ЛОШ, ЗАЩОТО СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ПОМОЩИ?
Не
3 гласували / 60%
Да
2 гласували / 40%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%