ИЛИАН ВАСИЛЕВ: ДЪНОТО НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА БЕШЕ ПОСТИГНАТО В “ПАНОРАМА”

Автор: 5Gmedia , 06:40, 30 март 2019

"Дъното на българската журналистика беше постигнато снощи по Панорама с Цветан Цветанов. Нямаше критичен или опозиционен друг глас, монолог и колянопреклонение.

Жалко за Бойко Василев, много, много жалко.

За целия период на прехода това е най-ниската точка на падение на журналист.

От предаването разбрахме, че никой не може да накаже Цветан Цветанов, тоест той вече има статут на самостоятелно слънце в ГЕРБ.

Че "законно" според него включва данъчна измама и документи с невярно съдържание. Да не говорим за недоказани пари.

Най-голям смях предизвикаха "съмненията" за руска връзка в "атаките" срещу него. Вие знаете вече кои направиха разкритията и освен като виц, тези негови твърдение не могат да се възприемат.

Но ето руската връзка - тя е лично негова и пряка - той е политически олигарх, ценностната му система е кремълска, псевдодемократичните му инстинкти са кремълски, защото прави избори по кремълски образец, смята се за човек над закона, а корупцията за нормалност, за естествена своя среда.

Може всяка година на ходи на молитвени закуски в САЩ, да се бие в гърдите, че без него няма сделка с Ф-16 (което е пълен фейк), но си остава кремълски човек като манталитет и съзнание.

Думите са евтини, включително от екрана на сгъната от страх телевизия. Какво "западно" или "европейско" или "атлантическо"  виждате в поведението му - къде е чувствителността към собствената си отговорност като политик, смирение като християнин, морал, визионерство. Той е убеден че на него му се "полагат" апартаменти и асаньсори по специален ред и правила, неговият светъл пример за прилегиите от времето на Живков и на червената номенклатура.

Поредният политически олигарх, който се опитва да ви каже, че за него няма съд, няма закон, няма отговорност", това написа във Фейсбук Илиян Василев. 

П.П. Илиан Василев в бивш посланик в Русия. Той е член на ръководството на “Антикорупционния фонд”, който направи разкритието за новия луксозен апартамент на Цветан Цветанов. Фондът се финансира от “Америка за България”.

КОМЕНТАРИ

От: Димитрова 15 ноември 2019
Може би Василев е длъжен да разкаже повече за този Антикорупционен фонд преди да мери дъното на водещия на Панорама. Категорично заявявам, че самия Василев е на 30см. От ДЪНОТО. Повод за това са приказките за определянето му на въпросното дъно. Друг е въпроса за коментарите му. Оценката за тях е много, ама много лоша!
От: Алекс 15 ноември 2019
До Димитрова - Пълни глупости! Коментарите са много на място
От: н.вълчев 15 ноември 2019
И Цветанов и Василев се Американски Измекяри! Борбата е кой е по-по-НАЙ! (:
От: Поп Груьо 15 ноември 2019
Няма никакво значение кой е извършил закононарушението. Трагедията е, че целокупното население готърпи, седи и блее в самодоволна мизерия и овчедушие.
От: Ross 15 ноември 2019
А,ма димитрова курва гробарска ,скрии се ма отрепко !!!!
От: kazino 15 ноември 2019
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 9

Анкета

ЩЕ ПРЕГЛАСУВА ЛИ ВСС КАНДИДАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР?
Да
5 гласували / 55.56%
Не
4 гласували / 44.44%
Не ме интересува
0 гласували / 0%