НОВАТА ДАМА ДО ГРИШО

Автор: 5 GmediA 09:17, 31 октомври 2020
Източник: tennistonic.com

Григор Димитров, за съжаление, отпадна от турнира във Виена след здрава битка с Даниел Еванс. През цялата седмица обаче феновете се питаха коя е тайнствената дама с маска в ложата на българина, която досега не се беше появявала публично в неговия "ъгъл".

В крайна сметка се оказа, че това е новата приятелка на Гришо - руската красавица Лолита Османова. През целия турнир тя присъстваше на живо в мачовете на първата ни ракета, а в третия му сблъсък най-после камерите я хванаха без маска, за да може да бъде "разобличена".

Според профила й в "Инстаграм" тя е изпълнителен директор на Luxury International Magazine. Османова живее в Монако и играе тенис на същото място, на което тренира и Димитров. През 2017 година Лолита се жени за син на друг милиардер Алберт Авдолян. През есента на 2018 година обаче двамата се развеждат.

Засега Григор не е коментирал появата на дамата в ложата на щаба му. Възможно ли е това да е новата любов на най- добрия български тенисист или просто върла негова фенка – предстои да се разбере. Следващата а седмица Димитров играе на турнира в Париж.

Тагнато в: Григор Димитров

Последни новини

Общо гласували: 15

Анкета

БИХТЕ ЛИ СИ ПОСТАВИЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ COVID-19?
Не
8 гласували / 53.33%
Да, категорично
5 гласували / 33.33%
Все още не съм решил(а)
2 гласували / 13.33%