СИДЕРОВ: ЦВЕТАНОВ СТАНА ЖЕРТВА НА АНТИТРЪМПСКОТО РЪКОВОДСТВО НА САЩ

Автор: 5Gmedia , 10:39, 31 март 2019

Всички знаем, че ударът срещу ГЕРБ идва от "Свободна Европа". Това е американско радио, посочи лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров пред БНТ. По думите му Цветан Цветанов е станал жертва на антитръмпската част на ръководството на САЩ,

Според Сидеров, премиерът ни трябва да потърси пряк път към Тръмп, защото "Борисов е обграден от хора, които принадлежат към соросовите структури и те го теглят в неправилна посока. А Тръмп е консерватор-патриот."

„В крайна сметка от американско радио дойде разследването, а не от руско и то от кръгове, които са свързани с "Америка за България" - фондации, поддържащи медии, групировки и бизнес кръгове в медиите, които имат хора в правителството - в първия кабинет на Борисов. Сега нямат. Много ги е яд, че едни патриоти са там, вместо Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Росен Плевнелиев и др. и този яд се изразява в такива удари по ГЕРБ“, коментира лидерът на „Атака“.

Волен Сидеров се съгласи, че Цветан Цветанов е организатор на структурите в ГЕРБ, но според него ГЕРБ могат да си направят изборите и с него, и без него. „Аз не мисля, че Цветанов без Борисов и Борисов без Цветанов не може. Мисля, че му предават прекалено голяма функция и роля на Цветанов като машина за избори. Да, той наистина е организатор на структурите в партията, но аз мисля, че ГЕРБ могат да си направят изборите и с него и без него достатъчно успешно. Не е фатално дори и да не шеф на щаба“, коментира той.

Волен Сидеров коментира и темата с апартаментите. „Трябва да се замислим - всички, които сме влезли в политиката, може би се отдалечихме от народа си и започваме да го заплащаме. Всеки си има своята отговорност, разбира се. Трябва да се върнем към народа си, защото това е коренът, без който ще изсъхнем“.

Последни новини

Общо гласували: 49

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
20 гласували / 40.82%
Да, няма страшно
19 гласували / 38.78%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 20.41%