СВЕКЪРЪТ ТОРМОЗИЛ СЕКСУАЛНО МАЙКАТА, УБИЛА ДВЕТЕ СИ ДЕЦА В САНДАНСКИ

Автор: 5 GmediA 17:41, 21 ноември 2020
Източник: БГНЕС архив

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца, остава за постоянно в ареста, реши съдът днес. Невръстните деца - момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък.

Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка "задържане под стража" за 32-годишната Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение.

В днешното съдебно заседание съдът е приел доводите на държавното обвинение, че от събраните към настоящия момент доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието. Налице е реална опасност К.Д. да извърши престъпление, което налага да й бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

По информация на Нова телевизия адвокатът на обвинената заявил, че майката години наред е била малтретирана физически от мъжа й. Освен това тя е била сексуално насилвана от нейния свекър.

Снощи десетки жители на града се събраха, за да почетат паметта на децата.

След зверското убийство се разбра, че семейството е имало проблеми отдавна. Жената е била подложена на домашно насилие. Двамата родители са в развод. Къщата, в която е извършено убийството, се намира на по-малко от 30 метра от местното полицейско управление.

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

БИХТЕ ЛИ СИ ПОСТАВИЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ COVID-19?
Не
2 гласували / 100%
Да, категорично
0 гласували / 0%
Все още не съм решил(а)
0 гласували / 0%