СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: И НАЙ-СУРОВАТА ДИКТАТУРА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД ВОЛЯТА НА ХОРАТА, ТУРЦИЯ ГО ПОКАЗВА

Автор: 5 GmediA 08:11, 2 април 2019

За последен път бях в Истанбул през лятото на 2014 г.. На връх рождения си ден - 28 юни - отидох в болницата “Johns Hopkins”. Взеха ме с лимузина от хотела, една симпатична туркиня от български произход ме съпровождаше, започнаха да ми правят изследване след изследване и когато кредитната ми карта изстена,  спрях и остро заявих, че имам съвсем пресни изследвания от  университетската болницата по ендокринология в София, гледали са ме двама професори, искам само още едно мнение дали да се оперирам или не... Беше късно. Заведоха ме на консултация при най-добрия им ендокринолог, който отсече: имате рак на щитовидната жлеза, утре трябва да Ви оперираме...за операцията и всичко около нея - 40 000 евро. Понемях.

 

Когато се съвзех, звъннах на проф.Пламен Кенаров. Той ми се накара здраво и ми каза при първи удобен случай да се кача на самолета и обратно в София. Имахме дълъг и поучителен разговор...

 

Оттогава на всеки 6 месеца проверявам хормоните и възлите...нямам проблем, да чукам на дърво!

 

Не стъпих повече в Турция.

 

...2014 година беше доста трудна за мен. Счупих си крака, та марширувах на #ДАНСwithme с патерици. После това шокиращо изявление за рака. Няколко месеца по-късно Маргарита Михнева тръгна из медиите с твърдението, че съм взела пари от КТБ. Осъдих я за клевета. Но винаги ще се намери някой свински злосторник или някой пикльо, който преди е работил за телевизията на ТИМ, а сега служи на бившия арестант и радикално проправителствен агитатор Георги Харизанов в телевизия, издържана от еврофондове, да проплюе върху мен на тема “честна” и “продажна” журналистика. Пигмеи. Пешки.

 

През декември 2014 г. шефката на ТД на НАП-София Илиана Христова ме предупреди, че на рождения й ден Владислав Горанов й казал: ей, сега, ще види Колтуклиева как ще й разкатая фамилията. Защо? Защото писах, че е марионетка на Делян Пеевски и не бива да става финансов министър. Писах и говорих за порочната симбиоза Цацаров-Пеевски...

 

Данъчните ме започнаха, паралелно с тях - следователи и прокурори... превърнал се в класически сценарий за мачкане в мракобесна България.

 

И това ще свърши. Аз ще си остана Соня Колтуклиева, а на джуджетата-лакеи никой няма да помни имената, дори да ги е чул по някоя телевизия.

 

Това, което се случва в Турция е добро. И показателно. И най-суровата диктатура е безсилна пред волята на хората.

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%