ФЕЙСБУК ИЗРИГНА СРЕЩУ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ОТ "БОЕЦ": ИЗВРАТЕНА БОРБА ЗА "СПРАВЕДЛИВОСТ", ПРОСТАЩИНА, ЛИПСА НА ЧУВСТВО ЗА ДОСТОЙНСТВО, ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОЗОР!

Автор: 5 GmediA 13:33, 15 декември 2020
Източник: Фрог нюз

Калина Андролова: Потресителна посредственост и форма на простащина!!! Забележете, "ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим.."... 😉

"Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев - "Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад". Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!"

Албена Ботева: "Принудихме системата да заработи и то в полза на гражданите", демек, уредихме се с жена ми на по- специално място и не сме във Враца, където се лекуват обикновените болни! Това е извратената борба за "справедливост" на тези лумпени и онези, които им пригласят.

Стоян Калоянов: Пълна липса на чувство за достойнство и срам. Пълно отсъствие на респект и чувство за йерархия. Типичен продукт на анархокомунизма и левичарството. Този човек е позор...

Никона Ангелова: Кой си ти, че те лекуват във ВМА? От какво си болен? Нали нямаше такова нещо!

Мария Атанасова: Не знам с какво е известен този господин, но от цитираното от Вас изказване излиза, че той не знае и на кой свят се намира. Може само да допуснем, че ковид се е отразил и на психиката му...

Анна Иванова: Тази, завършила шивашко училище персона се е валяла в краката на Борисов, кълнейки му се във вярност. След като не получава място в депутатските листи се превръща в негов най-върл враг. Обрал е касата на структурата на "Герб", закрива шивашкото си цехче и не плаща на работниците дължимото. Известен е като Гошо Тъпото. Това е персоната, която ръководеше най-злостните акции по замерване на правителствени сгради с яйца и домати, йакто и изстъпкенията пред БНТ. Завел е дело срещу проф. Мутафчийски, близък съдеятел е на Елена Йончева по помията в статията на италиански вестник за къщата, тъщата, жената, детето и кОтето на Борисов в Барселона. За по-нагъл и отвратителен от него намирам само онзи, който му е уредил специализиран транспорт до София и го е настанил точно в болницата, чиито директор е проф. Мутафчийски. Приемам го като гавра с човека, който даде и дава всичко от себе си.

Димитър Жечев: проф. Коста Костов от УМБАЛ "Света Ана" в София, сподели в свой пост във ФБ, че е задействал "машината", както сам се изразява, за бъдат преместени господина и съпругата му, на лечение в Софийски болници от болницата във Видин. 

Вера Бъчварова: А онези, другите, които нямат такива "дебели" гърбове? Да умират... 😏😠

Гергана Танева Ингилизова: Свръх наглост! 

Ивелина Ботева: Отвратително, човек без капка достойнство!

Вера Бъчварова: От системата на здравеопазването съм, такова отношение към лекари, сестри и обслужващ персонал е престъпно. А протекциите никога не съм обичала. Естествено че всеки трябва да бъде обгрижен в тази пандемия, но гаврата не прощавам. 😏😠

Бела Йосифова: Наглост, простащина и самозабравяне , заради свободията, която им дадоха по време на протестите.

Росица Колева: Този глупак заслужава да му спрат кислорода! Кой си ти бе, малоумник, лекар ли си, че да зададеш смислени въпроси, на които да търсиш отговор?! Защо не отиде при гуруто си в Белград да те ликува?! 

Кой позволи това специално отношение към един от виновниците за разнасянето на заразата и за стотиците мъртви?! Аз не искам да плащам за малоумието на шепата платени бандитски подлоги и този, който позволи специално да се разкара линейката до Видин и обратно до София, да плати от собствения си джоб! Докато специализираната линейка се разхожда за един бандит, вероятно щеше да спаси няколко живота! Защо за този може а други хора умират вкъщи или на стълбите пред болниците?! Докога бандитите в България ще бъдат обгрижвани като ВИП?! Аман от такива простаци и сателитите им!!!😠😠😠

Румен Павлов: Модерна, неомарксистка мутра.

Кристина Спасова: # боец срещу мафията............

# мафията лекува боец.

Цветинка Василева: Принца на Йордания без платени здравни осигуровки има желания. Пък нали вече е и ВИП персона, всеки е под него и трябва да му се кланя и да му се изпълняват изконните желания.

А всъщност е едно нищо кръгла нула!

Стефан Димитров: Този тъпак счупи тъпомера. Изказ и вид на пролетарий от 60 - те. Тройна гуша, без бакенбарди, коса - "духнал ранен социализъм". Умствен багаж на минимум, като на "шумкар", от тези, които оцацаха държавата с управлението на бкп-то.

Атанас Георгиев: Много елементарен и нагъл човек. Много!!!

Татяна Поптошева: За сметка на това нагло поведение все повече се издига благородството на Д-р Мутафчийски.Простаци винаги е имало,напоследък се множат,но хората с чест и достойнство останаха малко.Жесток шамар получава този боец,но явно няма гънки,за да го осъзнае.

Емил Кулински: Приятели, замислете се недай Боже да се случи на някой от вас да се разболее и живеете примерно в Варна или Видин.Мислите ли че,някой би ви обърнал внимание и да ви докара до ВМА ?Не нали ? Това е знак че,тоя господинчо е значима фигура в нашата държава!Значи за да ми обърнат внимание и аз да стана баровец трябва да отида да хвърлям храна срещу полицаите и политиците.Много тъжно и жалко

Ангелина Божилова: Боже, пази България от псевдо патриоти и борци за правдини! 

Ангел Христов: Този ренегат ли е представител на "гражданите"?

Весела Барбукова: Този е един завършен фундаментален простак!

Наталия Дейкова: Потресаващ изрод ! Това е патология при  този човек , пълен дебилизъм ! Хората измират , а той боклука настанен във ВМА и се вживява в ролята на национален герой !! Въпросът е защо изобщо е там ? Какво прави там ! С какво се различава от масовия българин този мизерник ! 

Росен Георгиев: Когато човек изгуби мяра единствената му останала възможност е да стане жалък!

Последни новини

Общо гласували: 102

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Надявам се да успее
52 гласували / 50.98%
Не
44 гласували / 43.14%
Да
5 гласували / 4.9%