КМЕТЪТ НА ПЕРНИК: ЩЕ ЗАПОМНИМ НИНОВА С ЕВТИНИЯ PR, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ВОДИ С КОВИД КРИЗАТА С ОПИТИ ДА БЪДЕ САНИТАРКА

Автор: 5 GmediA 09:11, 23 декември 2020
Източник: Фейсбук

„БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна“, това казва кметът на Перник Станислав Владимиров в интервю за бТВ.

Припомняме, че от левицата се разграничиха от кмета си публично, след като стана ясно, че възнамерява да вдигне такса "Смет" в града и да реформира средствата за култура на Перник.

„От доста отдавна съм в партията, бил съм секретар. Аз съм потомствен социалист – прадядо ми е бил народен представител. Това Корнелия Нинова не го знае. Тя се опитва да печели евтини политически дивиденти“, смята Владимиров.

Той твърди, че нито веднъж не е бил потърсен от ръководството на партията, за да аргументира решенията си като кмет на Перник.

„Ще запомним, че БСП отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с коронавирус кризата с опити да бъде санитарка. Когато не си искрен и последователен, трудно може да убедиш хората, че си алтернатива“, смята Владимиров.

 

Последни новини

Общо гласували: 102

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Надявам се да успее
52 гласували / 50.98%
Не
44 гласували / 43.14%
Да
5 гласували / 4.9%