ПРАВИЛОТО НА ТРИТЕ ОСМИЦИ ЗА ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

Автор: 5Gmedia , 09:55, 14 февруари 2019

Постоянно уморени ли сте от работа? Лишени ли сте от всякакъв ентусиазъм? Чувствате ли се изнервени и в същото време без сили да се справяте с проблемите около вас? Хей, няма страшно. Вземи се в ръце и приложи правилото на трите осмици, за да върнеш искрата живот и ентусиазъм в себе си.

Какво представлява правилото на осмиците? Разделете денонощието на три части с продължителност 8 часа: осем часа работа, осем часа сън, осем часа лично време. Изследвания показват, че по този начин ще може отново да „вземете живота си в ръце“ и да изключите завинаги апатията от списъка с дневните ви емоции.

Що се отнася до необходимостта от спане на двата пола, откриваме една минимална разлика. Жените имат своите физическите характеристики на организма и поради тази причина се нуждаят от повече сън, отколкото мъжете. Освен това, жените имат своята емоционалност, която черпи големи количества от енергията им и следователно се нуждаят от възстановяване повече от мъжете. Нека да не забравяме – максималното време за спане не трябва да е повече от 9 часа, защото вместо да си помогнем, може сериозно да си навредим. Последни британски проучвания показват, че колкото повече спим – толкова по изморени и апатични се събуждаме.

 

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%